Biletul Zilei Superliga Cota 3: Pariem curajos pe goluri, 19 octombrie

Biletul Zilei Superliga Cota 3: Pariem curajos pe goluri, 19 octombrie / sursă foto Facebook.com

Astăzi, 19 octombrie, avem parte de două înfruntări în Superliga României, iar eu am alcătuit Biletul Zilei Superliga Cota 3, format din două ponturi pariuri pe goluri.

De la ora 18:15, Sepsi Sf. Gheorghe o va întâlni acasă pe UTA Arad, în timp ce de la ora 21:00 CFR Cluj se va deplasa pe Ilie Oană – pentru un duel cu Petrolul Ploiești. În ambele cazuri, anticipăm goluri în ambele porți! Vezi mai jos care sunt cele două ponturi pariuri pregătite și de ce am optat pentru astfel de pronosticuri.

Biletul Zilei Cota 3 Superliga, 19.10.2024

MeciCotăPronostic
Sepsi vs UTA Arad1.88ambele echipe marchează
Petrolul Ploiești vs CFR Cluj1.65ambele echipe marchează sau peste 2.5 goluri
Biletul Zilei Cota 3 Superliga, 19.10.2024

Pariem pe goluri pe Biletul Zilei Cota 3 Superliga

Biletul Zilei Cota 3 Superliga include două ponturi pariuri Liga 1, iar primul vine din meciul Sepsi Sf. Gheorghe vs UTA Arad, acolo unde am mizat pe minim un gol în ambele porți. Gazdele au reușit să depășească pasa proastă înainte de pauza competiținoală, atunci când au bifat un succes categoric pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 4-0.

A fost a 4-a victorie a sezonului pentru gazdele din această seară, astfel că Sepsi a urcat pe locul 9 în clasamentul Superligii Românei, la un punct în spatele celor de la UTA Arad. Până acum, trupa din Sf. Gheorghe are 15 goluri marcate și tot atâtea încasate, în timp ce UTA Arad are un golaveraj de 13-13. Vorbim despre două formații care depășesc media de 1 gol / meci, astfel că Betano oferă o cotă la pariuri destul de bună pentru pronosticul ”ambele echipe marchează”.

Arădenii vin în această deplasare cu un moral foarte bun, după ce le-au învins pe CFR Cluj în deplasare și Petrolul Ploiești acasă, ambele cu scorul de 3-1. De altfel, Sepsi și UTA s-au întâlnit în luna ianuarie a acestui an, atunci când arădenii s-au impus cu scorul de 2-1. Vedem din nou un gol în ambele porți?

Biletul Zilei Superliga Cota 3, 19 octombrie

Vedem spectacol pe Ilie Oană?

Seara, CFR Cluj și Petrolul Ploiești încearcă să își păstreze locul în play-off și după această etapă. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 18 la număr, la fel ca Dinamo București. FCSB așteaptă un pas greșit al lor, trupa lui Charalambous având 16 în dreptul punctajului.

Oaspeții au cea mai prolifică ofensivă a campionatului. Sub comanda lui Dan Petrescu, CFR Cluj a înscris nu mai puțin de 21 de goluri în 11 partide de campionat, astfel că defensiva gazdelor va avea mult de muncit. A doua alegere din cele două ponturi pariuri Superliga selectate pe Biletul Zilei Superliga Cota 3 este puțin mai ”safe”. Pronosticul nostru poate fi câștigător dacă ambele formații modifică tabela de marcaj, dar și dacă una din cele două echipe se impun cu scorul de 3-0.

Petrolul Ploiești a cedat etapa trecută cu 3-1 pe terenul celor de la UTA Arad, însă cu o rundă în urmă a depășit-o pe Hermannstadt – 4-1 acasă. Tot în luna septembrie, ”lupii galbeni” au obținut puncte cu ultimele două campioane, Farul Constanța și FCSB. De feicare dată, Petrolul a remizat cu scorul de 1-1.

Petrolul Ploiești vs CFR Cluj reprezintă fără îndoială unul din cele mai importante meciuri azi la TV pentru microbiștii din România, astfel că nu puteam să nu includem acest duel pe Biletul Zilei Superliga Cota 3.

Încasează 500 RON BONUS și pariază Biletul Zilei Superliga Cota 3
ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite