România U21 vs Elveția U21 Ponturi Pariuri Preliminarii EURO 2025, 15.10.2024

România U21 vs Elveția U21
România U21 vs Elveția U21 (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre România U21 vs Elveția U21 este una extrem de importantă, ce contează pentru ultima etapă din preliminariile Campionatului European din 2025. Aceasta este programată să se joace marți seara, de la ora 19:00, urmând să se dispute pe “Superbet Arena – Giulesti”.

România U21 vs Elveția U21, meci decisiv

România U21 vs Elveția U21 este un meci decisiv pentru reprezentativa noastră, care este la mâna ei, având nevoie de un rezultat pozitiv pentru a se califica din nou la un Campionat European. Noi am analizat această înfruntare și am decis să mizăm pe un pariu în cota 1.50. De asemenea, pe site-ul nostru găsiți și ponturi pariuri pentru cele mai tari meciuri din Nations League de astăzi.

100% BONUS la depunere 500 RON

Cote pariuri România U21 vs Elveția U21

Conform cotelor oferite de majoritatea agențiilor de pariuri, reprezentativa noastră este ușor favorită în această confruntare. De exemplu, cei de la Betano oferă o cotă de 2.52 pentru un succes al acesteia, în timp ce pentru o victorie a elvețienilor oferă cota 2.55.

Cote pariuri România U21 vs Elveția U21
Cote pariuri România U21 vs Elveția U21

România U21 se califică la EURO cu un egal

După participările la edițiile din 2019, 2021 și 2023, reprezentativa de tineret a României este foarte aproape de o nouă calificare la un Campionat European, fiind la doar un rezultat de egalitate de a obține biletele pentru turneul final din Slovacia, ce va avea loc anul viitor.

Naționala noastră are un parcurs bun în actuala campanie de calificare, având în vedere faptul că este prima în grupă, cu 19 puncte după nouă etape. Aceasta și-a trecut în cont șase victorii și un rezultat de egalitate, suferind două eșecuri, în urma acestor jocuri marcând 20 de goluri, primind nouă.

“Tricolorii mici” au un moral foarte bun înainte de duelul decisiv cu Elveția, având în vedere faptul că vin după un succes categoric. În ultimul joc, aceștia s-au impus cu un neverosimil 2-6 în Muntenegru, într-un meci în care Louis Munteanu a ieșit la rampă, acesta reușind un hat-trick.

Elveția U21 este obligată să se impună

Conform informațiilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, dispune de un lot mult mai valoros decât al adversarei sale, însă, în ciuda acestui aspect, este cotată cu șansa a doua la victorie, urmând ce-i drept să aibă o misiune foarte complicată, jucând totuși în deplasare.

Elvețienii se găsesc în prezent pe locul secund în grupă, care duce la baraj, aceștia fiind la un punct în spatele României, fiind obligați să se impună pentru a obține calificarea directă. Aceștia au bifat cinci victorii și trei remize, suferind un eșec, de-a lungul acestor meciuri înscriind 20 de goluri, încasând nouă.

Ultima deplasare a fost de bun augur pentru Elveția, impunându-se cu 0-2 în Muntenegru. A cedat însă apoi puncte foarte importante în duelul de pe teren propriu cu Finlanda, cu care a terminat la egalitate, așa că trăiește periculos în finalul campaniei de calificare, existând posibilitatea să piardă chiar și locul de baraj, în condițiile în care finlandezii au meci pe teren propriu cu Muntenegru, în care, în teorie, ar trebui să se impună.

Ponturi pariuri România U21 vs Elveția U21

Naționala de tineret a României arată bine în această campanie de calificare, iar după succesul cu cântec din Muntenegru, ne așteptăm ca aceasta să arate un joc solid și în disputa de pe teren propriu cu Elveția. Așadar, noi vom miza pe faptul că nu va pierde, de aceea pariem în consecință, la o cotă de 1.50 oferită de Betano, care cu siguranță își poate găsi un loc și pe Biletul Zilei.

1X @ Cota 1.50

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite