Biletul Zilei Azi din Nations League, 14 octombrie – Mizăm pe Pariuri Speciale în cota 4

Biletul Zilei Azi din Nations League, 14 octombrie - Mizăm pe Pariuri Speciale în cota 4
Biletul Zilei Azi din Nations League, 14 octombrie – Mizăm pe Pariuri Speciale în cota 4 (sursa foto – facebook.com)

Săptămâna începe în forță cu meciuri extrem de interesante, astfel că am decis ca Biletul Zilei Azi din Nations League să fie unul bazat pe Pariuri Speciale. Noi am inclus trei ponturi pariuri pe bilet, cu care am obținut o cotă de 4, în care avem mare încredere că ne va aduce profit.

Biletul Zilei Azi din Nations League, 14 octombrie

MeciOraCotaPronostic
Georgia vs Albania19:001.57Georgia peste 3,5 șuturi pe poartă
Franța vs Belgia21:451.65Peste 3,5 cartonașe
Germania vs Olanda21:451.55Peste 8,5 șuturi pe poartă
Biletul Zilei Azi din Nations League, 14 octombrie

Pentru Biletul Zilei Azi din Nations League am decis să apelăm la oferta agenției online Betano, care dispune de o mulțime de variante de pariere, dar și de cote foarte bune. De asemenea, se laudă cu un pachet de bun-venit foarte atractiv, ce include un bonus de până la 500 RON, pe care îl poți revendica și tu extrem de simplu, accesând bannerul de mai jos.

100% BONUS la depunere 500 RON

Bifează Georgia un nou succes în Nations League?

Georgia este o națională extrem de interesantă, care a progresat mult în ultimul timp, având în componența lotului câteva nume importante, cu experiență la nivelul campionatelor de top. După prestația bună de la EURO 2024, georgienii arată bine și în Nations League, fiind primii într-o grupă complicată, cu Cehia, Albania și Ucraina. Pe teren propriu, aceștia sunt extrem de greu de învins, iar noi ne așteptăm să facă o figură frumoasă în această înfruntare și să pună mari probleme defensivei albaneze, motiv pentru care mizăm pe faptul că vor cadra minim patru șuturi pe spațiul porții.

Belgia și Franța se întâlnesc a treia oară în 2024

Belgia și Franța, două dintre cele mai importante naționale ale Europei, se vor duela pentru a treia oară în acest an. Francezii au câștigat cele două înfruntări directe din 2024, impunându-se la scor minim la EURO 2024, dar și cu 2-0 în Nations League. Rămâne de văzut cine va câștiga de această dată, pentru că pe noi nu ne interesează rezultatul final, având în vedere faptul că am pariat pe cartonase. Vorbim de două naționale orgolioase, care cu siguranță vor da totul pentru a scoate un rezultat pozitiv, așa că nu este exclus ca tensiunea să atingă cote înalte.

Germania vs Olanda, meciul zilei în Nations League

Unul dintre cele mai tari meciuri de azi este cel dintre Germania vs Olanda, în care ne așteptăm să avem parte de spectacol total. Vorbim totuși de două naționale pline de vedete, ambele propunând un stil de joc extrem de ofensiv, ceea ce s-a observat în duelul din tur, încheiat 2-2. Așadar, avem multe motive să credem că cele două ne vor oferi un duel pe cinste, cu multe ocazii, motiv pentru care alegem să pariem pe varianta “peste 8,5 șuturi pe poartă”, la o cotă mai mult decât decentă de 1.55 oferită de Betano.

Biletul Zilei Azi din Nations League, 14 octombrie
Biletul Zilei Azi din Nations League, 14 octombrie
100% BONUS la depunere 500 RON

Biletul Zilei Azi din Nations League din Pariuri Speciale

Noi considerăm că Biletul Zilei Azi din Nations League bazat pe Pariuri Speciale arată foarte bine, șansele de reușită fiind destul de mari. Evident, tu nu trebuie să pariezi neapărat biletul în această formă, ci îl poți adapta după bunul plac, mai ales că pe site-ul nostru găsești o mulțime de ponturi pariuri și variante de bilete la pariuri propuse de tipsterii XBets, din care cu siguranță te-ai putea inspira.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite