Germania vs Olanda Ponturi Pariuri Nations League, 14.10.2024

Germania vs Olanda Ponturi Pariuri Nations League, 14.10.2024
Germania vs Olanda Ponturi Pariuri Nations League, 14.10.2024 (sursa foto – facebook.com)

Luni seara, de la ora 21:45, se va juca duelul dintre Germania vs Olanda, acesta contând pentru runda a patra din Nations League, urmând să se dispute la Munchen, pe “Allianz Arena”, acolo unde ne așteptăm ca spectacolul să atingă cote înalte.

Germania vs Olanda, meciul zilei în Nations League

Avem multe meciuri azi în Nations League, iar Germania vs Olanda este cu siguranță cel mai interesant, având în vedere faptul că avem ca protagoniste două nume mari ale Europei. Noi ne așteptăm să avem parte de spectacol, motiv pentru care am ales să pariem pe goluri, la o cotă de 1.53 oferită de Unibet, agenție de pariuri online care dispune de un pachet de bun-venit extrem de generos.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Germania vs Olanda

Așa cum era de așteptat, reprezentativa Germaniei pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind fără dubii mai puternică. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.79 la victorie, în timp ce pentru un succes al Olandei avem o cotă de 4.30.

Cote pariuri Germania vs Olanda
Cote pariuri Germania vs Olanda

Victoria îi asigură Germaniei calificarea în faza finală

Din punct de vedere al valorii, este peste nivelul adversarei sale, cel puțin dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-urile de specialitate, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită în această înfruntare, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren.

Germanii sunt primii în grupa lor, cu șapte puncte acumulate pe parcursul celor trei partide de până acum. Până acum, aceștia au înregistrat două victorii, remizând o dată, în urma acestor confruntări marcând nu mai puțin de nouă goluri, primind de trei ori mai puține.

Reprezentativa pregătită de Julian Nagelsmann și-a început aventura în actuala ediție de Nations League cu un succes categoric în fața Ungariei, pe care a învins-o cu 5-0 pe teren propriu. Au urmat apoi o remiză spectaculoasă în Olanda, scor 2-2, pentru ca în cele din urmă să se impună cu 1-2 în deplasarea din Bosnia și Herțegovina.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Nubel; Kimmich, Rudiger, Tah, Mittelstadt; Andrich, Pavlovic, Gross; Wirtz, Undav, Gnabry

Olanda încă speră la primul loc al grupei

Este fără dubii una dintre cele mai importante naționale din Europa, însă care este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că nu este de mirare faptul că pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, urmând ce-i drept să aibă o misiune complicată.

Olandezii sunt chiar sub adversarii lor în grupă, pe locul secund, fiind la două lungimi distanță, așa că sunt obligați să scoată un rezultat pozitiv în acest duel pentru a mai rămâne cu șanse la primul loc. Aceștia au bifat un succes, remizând de două ori, pe parcursul acestor jocuri înscriind opt goluri, primind cu trei mai puține.

În primul joc din Nations League, naționala Olandei a trecut lejer de Bosnia și Herțegovina, câștigând cu un spectaculos 5-2 pe teren propriu. Au urmat apoi două rezultate de egalitate, jucând acasă cu Germania, dar și în deplasare cu Ungaria. De mentionat faptul că a ajuns la o serie de cinci meciuri consecutive cu gol primit.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, De Ligt, Van de Ven; Gravenberch, Reijnders, Q Timber; Simons, Zirkzee, Gakpo

Ponturi pariuri Germania vs Olanda

În ciuda faptului că Germania este favorita caselor de pariuri, nu vom merge pe mâna sa. Nu spunem că nu se poate impune, însă ne așteptăm ca Olanda să aibă un cuvânt de spus, având resursele necesare pentru a pune probleme. Vorbim de două naționale super-ofensive, așa că avem motive să credem că vom avea parte de spectacol, de aceea vom paria pe varianta golurilor, la o cotă de 1.53 oferită de Unibet.

Peste 2,5 goluri @ Cota 1.53

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite