Țara Galilor vs Muntenegru – Ponturi pariuri Nations League 14.10.2024

Țara Galilor vs Muntenegru - Ponturi pariuri Nations League 14.10.2024
Țara Galilor vs Muntenegru – Ponturi pariuri Nations League 14.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Meciul Țara Galilor vs Muntenegru din cadrul etapei cu numărul 4 UEFA Nations League este programat să se dispute luni, 14 octombrie 2024, începând cu ora 21:45, pe “Cardiff City Stadium”.

100% BONUS la depunere 500 RON

Galezii vor toate cele 3 puncte!

“The Dragons” începeau excelent partida disputată în urmă cu 3 zile la Reykjavik, contra celor din Islanda, iar după doar jumătate de oră de joc aveau deja un avans de două goluri pe tabela de marcaj, ca urmare a reușitelor semnate de Brennan Johnson și Harry Wilson.

În partea a doua, băieții lui Craig Bellamy au intrat extrem de relaxați, iar acest lucru i-a costat deicisiv, islandezii izbutit să îi domine de o manieră categorică, iar tabela a indicat 2-2 la finalul celor 90 de minute. Se pot declara mulțumiți cu acest punct, având în vedere că în repriza secundă raportul ocaziilor a fost covârșitor în favoarea adversarilor 15-1.

Au șansa de a își lua revanșa astăzi împotriva singurei naționale din această grupă în care au izbutit să se impună până acum. După primele 3 runde, galezii se află pe poziția secundă, cu un total de 5 puncte, două mai puțin decât liderul Turcia, și un golaveraj pozitiv de +1.

  • Echipa probabilă: Ward; Roberts, Rodon, Davies, Williams; Sheehan, Cooper; Burns, Wilson, Thomas; Moore

Cote pariuri Betano – Țara Galilor vs Muntenegru

Cote pariuri Țara Galilor vs Muntenegru
Cote pariuri Țara Galilor vs Muntenegru

Gazdele de astăzi au avut câștig de cauză în precedentele două întâlniri directe, iar astăzi sunt cotați cu 1.60 de către casele de pariuri online pentru a obține toate cele 3 puncte. Avem 2.05 pentru a vedea depășită linia de “peste 2.5 goluri” în Țara Galilor vs Muntenegru.

Mutenegrenii au un moral scăzut!

Naționala pregătită de Robert Prosinečki s-a ținut bine mai mult de o oră în vizita pe care a făcut-o Turciei, acolo unde în cele din urmă au cedat la atacurile furibunde ale turcilor care i-au învins la limită, cu scorul de 1-0, grație unui gol marcat în minutul 69 al confruntării.

Se pot declara mulțumiți că au pierdut la doar o diferență de un gol, având în vedere că Turcia și-a creat nu mai puțin de 29 de ocazii de gol la poarta apărată de Igor Nikic care a avut 8 intervenții salvatoare, și a fost de departe cel mai bun om din tabăra muntenegrenilor.

“Hrabri sokoli” sunt ca și retrogradați în liga B din Nations League, ținând cont că sunt ultimii în acest moment, fară a avea nici măcar un punct acumulat, și un golaveraj modest, de -4, având doar un singur gol marcat, chiar în partida tur cu Țara Galilor, și 5 goluri încasate.

  • Echipa probabilă: Mijatovic; Marusic, Vujacic, Sipcic, Radunovic; Bakic, Vukotic, Jankovic; Krstovic, Camaj; Jovetic

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Muntenegru

O văd ca favorita pe Țara Galilor în meciul de azi, având în vedere modul în care s-au prezentat cele două în ultima vreme, și de faptul că gazdele se descurca foarte bine pe teren propriu, aici unde nu au mai pierdut de peste un an. Nu cred că Muntenegru poate emite pretenții la ce fotbal au prestat în ultima vreme, așa că fară a mă mai lungi foarte mult, am ales să mă duc pe “1 Solist” aici la o cotă excelentă.

1 Solist @ 1.60

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite