Biletul Zilei Cota 3 Superliga: pariezi și încasezi 25 RON Freebet

Biletul Zilei Cota 3 Superliga: pariezi și încasezi 25 RON Freebet / sursă foto Facebook.com

Pauza competițională s-a încheiat, iar echipele de club revin în acțiune. Încercăm să debutăm și noi cu dreptul în weekend, cu un FREEBET în valoare de 25 RON. Tot ce trebuie să faci este să plasezi Biletul Zilei Cota 3 Superliga din 18.10.2024.

Cum poți încasa pariul gratuit? Foarte simplu! Deschide un cont nou la Superbet, plasează minim 24 RON pe Biletul Zilei Cota 3 Superliga și în scurt timp FREEBET-ul va ajunge la tine!

Biletul Zilei Cota 3 Superliga 18.10.2024

MeciCotăPronostic
Gloria Buzău vs Hermannstadt1.34Hermannstadt marchează
Universitatea Cluj vs Oțelul Galați2.17Universitatea Cluj câștigă
Biletul Zilei Cota 3 Superliga 18.10.2024

Parie pe minim un gol al sibienilor

Am selectat pentru voi două ponturi pariuri Superliga pentru astăzi, iar primul se bazează pe duelul dintre Gloria Buzău și Hermannstadt. Sibienii se află pe locul 13 în clasamentul primului eșalon de fotbal românesc, în timp ce Gloria este ultima în clasament, cu 10 puncte.

Defensiva gazdelor este de departe cea mai modestă a Superligii, cu 23 de goluri încasate în 12 etape. De partea cealaltă, Hermannstadt este o formație care nu reușește să își găsească constanta, însă marchează destul de des. În deplasare, oaspeții au marcat de 5 ori în 5 deplasări, astfel că vorbim despre o medie de 1 gol pe meci.

Înainte de pauza competițională, Hermansntadt a suferit două înfrângeri cu 4 goluri încasate, astfel că suporterii așteaptă o schimbare de atitudine. Nu știu dacă oaspeții au capacitatea de a obține cele 3 puncte, însă cred că minim un gol vor reuși să marcheze pe terenul lanternei roșii.

Gazdele nu au nici experiența de partea lor, nici valoarea și nici forma de moment. Cota la pariuri pentru un gol al oaspeților este una destul de bună și merită luată în considerare pe Biletul Zilei Cota 3 Superliga.

Biletul Zilei Cota 3 Superliga

Pariem pe clujeni pe Biletul Zilei Cota 3 Superliga

Al doilea pronostic de pe Biletul Zilei Cota 3 Superliga este bazat pe meciul dintre Universitatea Cluj și Oțelul Galați, acolo unde am pariat pe 1 solist (victorie Universitatea Cluj). Pronosticul poate fi înverzit și în cazul în care gazdele au un avans de două goluri pe tabela de marcaj, însă nu se impun la final.

Liderul Superligii României a ajuns la 3 etape consecutive fără succes, astfel că pauza competițională a venit la fix pentru gazde. Pe Cluj Arena, doar Universitatea Craiova a reușit să facă față – remizând cu scorul de 1-1. Înainte de acea remiză, Universitatea Cluj a bifat 3 victorii consecutive pe teren propriu.

De partea cealaltă, Oțelul Galați este fără eșec în sezonul 2024/2025, însă cred că a venit timpul pentru trupa lui Dorinel Munteanu să clacheze. Oaspeții nu au mai impresionat în ultima perioadă, venind după 4 remize consecutive. Runda trecută, moldovenii au terminat la egalitate pe teren propriu – 1-1 cu Universitatea Craiova. Mai mult decât atât, Oțelul nu a mai marcat pe teren străin de pe 10 august, de la un 1-1 în fața celor de la UTA Arad. Precedentele 3 deplasări ale Galațiului au arătat astfel:

  • 0-0 vs Rapid București
  • 0-0 vs Gloria Buzău
  • 0-0 vs Petrolul Ploiești

Acestea fiind spuse, iată care sunt cele două ponturi pariuri de pe Biletul Zilei Cota 3 Superliga. Nu uita, înainte de startul partidelor te poți bucura de FREEBET-ul în valoare de 25 RON, doar mizând 24 RON pe biletul nostru.

Pariază Biletul Zilei Cota 3 Superliga și încasează 25 RON!
VREAU 25 RON FREEBET!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite