Lituania – Kosovo, Ponturi Pariuri Nations League, 12.10.2024

Lituania - Kosovo, Ponturi Pariuri Nations League, 12.10.2024
Lituania – Kosovo, Ponturi Pariuri Nations League, 12.10.2024 (sursa foto – facebook.com)

Lituania – Kosovo este primul meci de astăzi din Nations League, acesta contând pentru runda a treia, fiind programat să se joace după-amiaza, de la ora 16:00, pe “S. Dariaus ir S. Girėno stadionas”, unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.

Așteptăm goluri la Lituania – Kosovo

Lituania – Kosovo este un meci destul de complicat, cel puțin dacă ne raportăm la rezultatul final, însă noi am evitat să mergem pe varianta soliștilor, astfel că, în urma analizei, am decis să pariem pe goluri, la o cotă de 1.45. De asemenea, pe site-ul nostru găsești multe alte ponturi pariuri propuse de tipsterii XBets, așa că ai suficient material din care te-ai putea inspira.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Lituania – Kosovo

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, Kosovo pornește cu prima șansă în această înfruntare, așa cum era și normal de altfel, fiind o națională mai valoroasă. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.80 la victorie, în timp ce pentru un succes al Lituaniei avem o cotă de 5.05.

Cote pariuri Lituania - Kosovo
Cote pariuri Lituania – Kosovo

Lituania vine după trei eșecuri la rând

Vorbim de o națională modestă, care are la dispoziție un lot slab, cu care nu poate emite pretenții la turneele finale, unde nu a jucat niciodată, iar cel mai probabil vor mai trece mulți ani până când va bifa această performanță. Evident, casele de pariuri o dau ca outsieră, chiar dacă joacă pe teren propriu, urmând să dea piept cu o adversară mai puternică.

Lituanienii și-au luat gândul de la primele două locuri ale grupei, deși încă au șanse matematice, însă jocul nu le dă prea multe speranțe. Aceștia sunt ultimii în grupă, fără puncte după două meciuri, având un golaveraj slab, marcând un singur gol, primind patru.

Reprezentativa Lituaniei a început în competiție cu un eșec la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Cipru, deplasându-se apoi în România, acolo unde, deși nu a arătat rău, a pierdut în cele din urmă cu 3-1, ajungând astfel la trei eșecuri consecutive.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gertmonas; Sirvys, Lekiatas, Girdvainis, Tutyskinas; Vorobjovas, Matulevicius; Dolznikov, Slivka, Cernych; Kucys

Kosovo, prestație solidă în ultimul joc

Este fără dubii o națională mai puternică, ce are în componența lotului jucători mai valoroși, care au experiență în competiții importante ale Europei, așa că bookmakerii au multe motive să o dea ca favorită, având resursele necesare pentru a se impune, deși evoluează în deplasare.

Kosovarii încă speră la primul loc al grupei, în prezent ocupând poziția a doua, cu trei puncte, fiind la trei lungimi în spatele României. Aceștia sunt oarecum obligați să scoată un rezultat pozitiv în acest duel, deoarece ar exista riscul să se îndepărteze la șase puncte de primul loc, ceea ce ar însemna ratarea promovării directe în divizia B într-o proporție foarte mare.

Naționala statului Kosovo a avut parte de un start dezastruos în actuala ediție a Ligii Națiunilor, pierzând cu un categoric 0-3 în duelul de pe teren propriu cu România. A dat însă replica imediat, făcând spectacol în deplasarea din Cipru, acolo unde s-a impus cu 0-4.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Muric; Vojvoda, Am. Rrahmani, Aliti, Rrudhani; Rexhbecaj, Zhegrova, V. Berisha; Rashica; Al. Rrahmani, Krasniqi

Ponturi pariuri Lituania – Kosovo

Kosovo este mai valoroasă, după cum menționam, iar în mod normal ar trebui să scoată un rezultat pozitiv. Noi avem însă așteptări și de la Lituania, care, dacă va arăta același joc din meciul cu România, poate pune mari probleme, mai ales că joacă acasă. Așadar, pornind de la premisa că se va marca la ambele porți, vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”, la o cotă de 1.45 oferită de Unibet.

Peste 1,5 goluri @ Cota 1.45

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite