Biletul Zilei Nations League în cota 5, 12.10.2024 – Țintim un profit în această seară

Biletul Zilei Nations League în cota 5, 12.10.2024
Biletul Zilei Nations League în cota 5, 12.10.2024 (sursa foto – facebook.com)

Astăzi ne așteaptă meciuri foarte interesante, așa că am decis să ne încercăm norocul cu BIletul Zilei Nations League în cota 5. Am ales să pariem destul de simplu, astfel că avem mari așteptări că putem scoate un profit frumos în această seară.

Biletul Zilei Nations League în cota 5, 12.10.2024

MeciOraCotaPronostic
Croația vs Scoția19:001.61Croația câștigă
Serbia vs Elveția21:451.40Peste 1,5 goluri
Spania vs Danemarca21:451.55Gazdele peste 1,5 goluri
Cipru vs România21:451.50România câștigă
Biletul Zilei Nations League în cota 5, 12 octombrie

Pentru Biletul Zilei Nations League în cota 5 am ales să apelăm la oferta agenției de pariuri online Superbet, care dispune de cote foarte bune, de o gamă vastă de variante de pariere, dar și de un pachet de bun-venit foarte atractiv, care ajunge până la 500 RON. Dacă vrei să te bucuri și tu de un bonus consistent, atunci accesează bannerul de mai jos.

Pachet de 500 RON Bonus

Croația înfruntă un adversar ieșit din formă

Din punct de vedere al valorii, dar și al experienței, Croația este net superioară Scoției, motiv pentru care și pornește ca mare favorită la casele de pariuri. De asemenea, croații beneficiază și de avantajul propriului teren, unde pot profita din plin de sprijinul suporterilor. Având în vedere faptul că dau piept cu un adversar care este fără victorie de șase jocuri, interval în care au suferit patru înfrângeri, ne așteptăm să se impună fără prea multe probleme.

Așteptăm spectacol la Serbia vs Elveția

Serbia vs Elveția este unul dintre cele mai interesante meciuri de azi din Nations League, în care așteptăm spectacol. Între cele două naționale este o rivalitate aparte, iar pe lângă miza celor trei puncte, cele două formații se vor lupta și pentru orgoliile proprii, așa că ne așteptăm să dea totul pentru a scoate un rezultat pozitiv. Noi anticipăm un duel pe cinste, cu reușite la ambele porți, însă, pentru o siguranță mai mare, vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”.

Spania este neînvinsă de 12 meciuri

Spania este poate cea mai bună echipă a continentului, mai ales dacă ținem cont de faptul că este totuși campioana europeană en-titre. Aceasta traversează o formă impresionantă, venind după 12 partide consecutive fără eșec, înterval în care a înregistrat 10 victorii, ultima venind în meciul anterior, impunându-se în Elveția cu un categoric 1-4. Așadar, avem multe motive să credem că se va impune clar și în duelul cu Danemarca, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren.

Biletul Zilei Nations League in cota 5
Biletul Zilei Nations League in cota 5

România caută un nou succes în Nations League

Nu puteam să nu includem și meciul României pe Biletul Zilei Nations League în cota 5. Reprezentativa noastră are punctaj maxim după două meciuri, impunându-se la scor de neprezentare în Kosovo, câștigând apoi cu 3-1 în duelul de pe teren propriu cu Lituania. Este mare favorită și în Cipru, acolo unde se anunță peste 3000 de români în tribune, care cu siguranță vor avea și ei un rol important. Așadar, avem motive să credem că naționala lui Mircea Lucescu va bifa un nou succes, de aceea vom paria în consecință.

Pachet de 500 RON Bonus

Concluzii Biletul Zilei Nations League în cota 5

După cum menționam, pe Biletul Zilei Nations League în cota 5 am decis să pariem cât mai simplu, așa că avem mari așteptări că putem obține un profit. Evident, există posibilitatea ca un anumit pronostic să nu îți facă cu ochiul, așa că poți oricând să îl elimini sau să îl înlocuiești cu altul, mai ales că pe site-ul nostru găsești o mulțime de ponturi pariuri din care te-ai putea inspira.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite