Cehia vs Albania – Ponturi Pariuri Nations League 11.10.2024

Cehia vs Albania
Cehia vs Albania (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Cehia vs Albania este una programată să se joace vineri seara, de la ora 21:45, aceasta contând pentru runda a treia din Nations League, urmând să se dispute la Praga, pe “epet ARENA”.

Ponturi pariuri Cehia vs Albania

Ne așteaptă opt meciuri azi în Nations League, iar tipsterii XBets le-au analizat pe cele mai importante și au venit cu ponturi pariuri din care vă puteți inspira. În acest material avem duelul dintre Cehia vs Albania, pentru care am ales un pronostic în cota 1.70, pe care l-am selectat de la agenția de pariuri online Unibet, unde îți poți începe aventura cu un Pariu Fără Risc de până la 500 RON.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Cehia vs Albania

Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, formația gazdă pornește cu prima șansă în această înfruntare, așa cum era și normal de altfel, fiind mai puternică. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.70 la victorie, în timp ce pentru un eventual succes al oaspeților oferă o cotă de 5.30.

Cote pariuri Cehia vs Albania
Cote pariuri Cehia vs Albania

Cehia este extrem de greu de învins acasă

Din punct de vedere al valorii, este peste nivelul adversarei sale, având de asemenea și un plus de experiență, așa că nu este de mirare faptul că agențiile de pariuri au decis să o dea ca favorită în această confruntare, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren.

Cehii visează să revină la Campionatul Mondial, acolo unde ultima dată au jucat în 2006. Pentru a avea șanse cât mai mari în preliminarii, aceștia au nevoie de un parcurs bun în Nations League, în prezent fiind pe locul al treilea în grupă, cu trei puncte, la trei lungimi de Georgia, ocupanta primului loc.

Naționala Cehiei și-a început aventura în competiție cu un eșec, în primul meci fiind umilită de Georgia, pierzând cu un neverosimil 4-1 în deplasare. A dat însă replica imediat, reușind să obțină toate cele trei puncte din duelul de pe teren propriu cu Ucraina, câștigând cu 3-2.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Kovar; Coufal, Krejci, Holes, Boril; Sulc, Soucek, Kalvach; Cerny, Chory, Hlozek

Poate Albania să producă surpriza?

Este fără dubii o națională care a progresat considerabil în ultimii ani, începând să aibă pretenții din ce în ce mai mari. Pe hârtie, aceasta este sub nivelul adversarei sale, în special din punct de vedere al valorii, motiv pentru care și pornește ca outsideră, urmând ce-i drept să aibă o misiune complicată, jucând în deplasare.

Albanezii au impresionat în ultimul an, aceștia reușind să ajungă la Campionatul European, unde, deși au avut prestații onorabile, nu au depășit faza grupelor. Așadar, au toate motivele să viseze și la prima lor participare la Campionatul Mondial, însă drumul până la turneul din Mexic, SUA și Canada este unul foarte lung și anevoios.

Înainte de această înfruntare, Albania este peste adversara sa în grupă, având tot trei puncte, dar un golaveraj mai bun. Aceștia au început cu un succes în disputa cu Ucraina, câștigând cu 1-2, cedând apoi în fața Georgiei, pierzând la scor minim pe teren propriu.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Strakosha; Hysaj, Kumbulla, Ismajli, Mitaj; Asllani, Ramadani; Asani, Bajrami, Seferi; Daku

Pariul nostru pentru Cehia vs Albania

Cele două s-au mai întâlnit și în preliminariile pentru EURO 2024, Albania obținând patru dintre cele șase puncte puse în joc. De data aceasta ne așteptăm ca Cehia să arate o altă față, așa că mergem cu încredere pe un succes al său, fiind totuși mai valoroasă, beneficiind și de avantajul propriului teren. Pronosticul nostru primește o cotă foarte bună de 1.70 la agenția de pariuri online Unibet.

Cehia câștigă @ Cota 1.70

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite