Cine transmite Cipru vs România la TV de la 21:45?

Cine transmite Cipru vs România la TV?
Cine transmite Cipru vs România la TV? (sursa foto – facebook.com)

După victoriile cu Lituania și Kosovo, naționala pregătită de Mircea Lucescu va disputa alte două partide în Nations League, ambele în deplasare, iar cel mai probabil te întrebi cine transmite Cipru vs România la TV. Ei bine, în acest material venim cu răspunsul!

Cine transmite Cipru vs România la TV?

Naționala României se pregătește pentru cel de-al treilea meci din actuala ediție de Nations League, urmând să se deplaseze în Cipru. Această confruntare, programată să se joace sâmbătă, de la ora 21:45, se poate vedea pe micile ecrane în Romania pe postul Prima TV, care a achiziționat drepturile de televizare.

Vezi și:

“Tricolorii” țintesc un nou succes în Nations League, căutând să acumuleze nouă puncte după trei etape. Aceștia s-au impus mai întâi la scor de neprezentare în deplasarea din Kosovo, câștigând apoi cu 3-1 în duelul de pe teren propriu cu Lituania.

Programul României în Nations League

  • Kosovo vs ROMÂNIA – 6 septembrie (0-3)
  • ROMÂNIA vs Lituania – 9 septembrie (3-1)
  • Cipru vs ROMÂNIA – 12 octombrie (ora 21:45)
  • Lituania vs ROMÂNIA – 15 octombrie (ora 21:45)
  • ROMÂNIA vs Kosovo – 15 noiembrie (ora 21:45)
  • ROMÂNIA vs Cipru – 18 noiembrie (ora 21:45)

După dubla din octombrie, reprezentativa pregătită de Mircea Lucescu va disputa ultimele două jocuri din această ediție a Ligii Națiunilor. În noiembrie, România va da piept cu naționalele din Kosovo și Cipru, pe ambele urmând să le întâlnească pe teren propriu.

Nations League este o competiție extrem de importantă, în special pentru o națională precum România, deoarece contează foarte mult pentru Campionatul Mondial din 2026, urmând să influențeze atât tragerea la sorți a preliminariilor, cât și stabilirea barajului de calificare la turneul final din Mexic, SUA și Canada.

Lotul României pentru duelurile cu Cipru și Lituania

Mircea Lucescu a anunțat lotul pentru dubla din octombrie, acesta bazându-se în mare parte pe aceiași jucători de la primele două meciuri. Evident, au intervenit unele modificări, însă nu considerabile, pe lista selecționerului apărând doar patru nume noi.

Lotul României pentru duelurile cu Cipru și Lituania:

  • Portari: Florin Niță (Damac), Ștefan Târnovanu (FCSB), Horațiu Moldovan (Sassuolo);
  • Fundași: Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Cristi Manea (Rapid), Andrei Burcă (Baniyas), Radu Drăgușin (Tottenham), Virgil Ghiță (Cracovia), Alexandru Pașcanu (Rapid București), Nicușor Bancu (Universitea Craiova), Alexandru Chipciu (U Cluj);
  • Mijlocași: Deian Sorescu (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Nicolae Stanciu (Damac), Răzvan Marin (Cagliari), Marius Marin (Pisa), Darius Olaru (FCSB), Victor Dican (Farul), Ianis Hagi (Rangers), Valentin Mihăilă (Parma), Florinel Coman (Al-Gharafa), Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova);
  • Atacanți: Denis Drăguș (Trabzonspor), George Pușcaș (Bodrum), Denis Alibec (Farul Constanța)

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite