Islanda vs Țara Galilor – Ponturi pariuri Nations League 11.10.2024

Islanda vs Țara Galilor - Ponturi pariuri Nations League 11.10.2024
Islanda vs Țara Galilor – Ponturi pariuri Nations League 11.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Întâlnirea dintre Islanda vs Tara Galilor se va consuma vineri, 11 octombrie 2024, începând cu ora 21:45, pe “Laugardalsvöllur”. Duelul face parte din cadrul rundei a treia – UEFA Nations League.

100% BONUS la depunere 500 RON

Bifează Islanda al treilea succes la rând acasă?

Selecționata nordica a făcut o primă repriză buna la ultimul meci disputat, atunci când s-au deplasat în Turcia pentru cea de a doua etapă. După primele 45 de minute tabela indică scorul de 1-1, însă în partea a doua turcii au ieșit mult mai motivați și au izbuttit să o învingă pe Islanda cu scorul de 3-1.

Campania a început-o într-o notă pozitivă, cu un succes, chiar pe teren propriu contra celor din Muntenegru, cu 2-0. O victorie în care au ieșit la rampă atacantul celor de la Real Sociedad, Orri Oskarsson și Jon Thorsteinsson, jucător ce evoluează la Hertha Berlin.

Islandezii s-au descurcat foarte bine în ultima perioadă în fața propriilor suporteri. Trupa antrenată de Age Hareide a înregistrat nu mai puțîn de 4 meciuri consecutive fară eșec pe propria arenă. Au fost 3 succese fară gol primit, și o remiză de 1-1 în compania celor din Luxemburg.

  • Echipa probabilă: Valdimarsson; Sampsted, Hermansson, Ingason, Finnsson; Anderson, Gudmundsson, Thordarson, Thorsteinsson; Sigurdsson; Oksarsson

Prezentare cote Betano – Islanda vs Țara Galilor

Cote pariuri Islanda vs Țara Galilor
Cote pariuri Islanda vs Țara Galilor

Betano anticipează un duel echilibrat în care ușor favoriți sunt văzuți galezii care primesc 2.60, în timp ce un triumf al nordicilor ne-ar înverzi o cotă de 2.95. Un pronostic de “GG” în Islanda vs Tara Galilor este cotat cu 1.85.

Galezii vin cu gânduri mari la Reykjavik!

Galezii “răsuflă ușurați” după ce în ultimul meci au izbutit să întrerupă seria de 4 meciuri la rând fară succes, după ce s-au întors cu toate cele 3 puncte din deplasarea pe care au făcut-o celor din Muntenegru, acolo unde s-au impus cu scorul de 1-2.

Un început pozitiv de Nations League pentru băieții lu Craig Bellamy care au bifat și un rezultat de 0-0 în partida de acasă cu cei de la Turcia. O întălnire pe care de asemenea au controlat-o, având nu mai puțin de 16 de ocazii de gol dintre care doar una finalizată pe spațiul porții.

“Dragonii” s-au descurcat onorabil în ultima perioadă în jocurile disputate departe de casă. Dacă aruncăm o privire pe precedentele lor 8 vizite, observăm că și-au trecut în cont două succese, 4 rezultate de egalitate și doar două eșecuri, cu Turcia și Slovacia.

Pariul nostru – Islanda vs Țara Galilor

Mă aștept la un duel destul de echilibrat între cele două, având în vedere că diferența valorică nu este una semnificativă, iar forma de moment este oarecum asemănătoare. După rezultatele înregistrate în septembrie cele două sunt angrenate în lupta pentru prima poziție și astăzi cred că vor încerca în primul rand să nu piardă, aspect care cu siguranță vă sacfirica oarecum spectacolul și de aceea am ales să mizez pe “sub 2.5 goluri”.

Sub 2.5 goluri @ 1.65

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite