Insulele Feroe vs Armenia – Ponturi Pariuri Nations League 10.10.2024

Insulele Feroe vs Armenia
Insulele Feroe vs Armenia (sursa foto – uefa.com)

În această seară, cu începere la ora 21:45, va avea loc duelul dintre Insulele Feroe vs Armenia, acesta contând pentru runda a treia din cadrul diviziei C din Nations League, urmând să se dispute la Torshavn, pe stadionul “Tórsvøllur”.

Ponturi pariuri Insulele Feroe vs Armenia

Tipsterii XBets nu au stat degeaba, analizând cele mai importante meciuri de azi, pentru care au oferit ponturi pariuri foarte interesante, venind de asemenea și cu câteva propuneri de bilete, din care vă puteți inspira. În acest material avem analiza duelului dintre Insulele Feroe vs Armenia, pentru care am decis să pariem pe goluri, la o cotă foarte bună de 1.88 oferită de Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Insulele Feroe vs Armenia

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, formația oaspete pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce nu surprinde deloc. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 2.10 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor oferă cota 3.55.

Cote pariuri Insulele Feroe vs Armenia
Cote pariuri Insulele Feroe vs Armenia

Feroezii au o singură victorie în ultimii doi ani

Vorbim de una dintre cele mai slabe naționale ale Europei, care dispune de un lot extrem de modest, cu care nu poate emite pretenții la turneele finale, unde nu a jucat niciodată, iar cel mai probabil nu va lua parte prea curând. Bookmakerii o dau ca outsideră, chiar dacă joacă acasă, urmând să dea piept cu un adversar mai valoros.

Feroezii nu o duc grozav în actuala ediție de Nations League, având în vedere faptul că, după două partide, sunt ultimii în grupă, cu doar un singur punct. Aceștia au început cu un rezultat de egalitate, în duelul cu Macedonia de Nord, disputat pe teren propriu, pierzând apoi în deplasare cu Letonia.

De menționat faptul că cei din Insulele Feroe traversează o perioadă nefastă, având în vedere faptul că nu au înregistrat decât un singur succes în ultimii doi ani, impundându-se cu Liechtenstein într-un meci amical. De atunci, aceștia au disputat cinci partide, interval în care au suferit patru eșecuri.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Reynatrod; Danielsen, Chukwudi, A Edmundsson, Davidsen; Sorensen, G Vatnhamar, S Vatnhamar; Joensen, J Edmundsson, Olsen

Armenia are mari probleme în deplasare

Conform informațiilor oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot de 13 ori mai valoros decât al adversarei sale, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca favorită în această înfruntare, deși joacă în deplasare.

Armenii visează la promovarea în divizia B a Ligii Națiunilor și, în același timp, visează să prindă adversari cât mai accesibili în preliminariile pentru Campionatul Mondial, ceea ce pare destul de greu. În prezent, aceștia se situează pe locul al doilea în grupă, cu trei puncte, fiind depășiți doar de Macedonia de Nord.

Naționala Armeniei a început în competiție cu un succes clar, trecând lejer de Letonia, impunându-se cu 4-1 pe teren propriu, pierzând însă apoi în confruntarea din deplasare cu Macedonia de Nord, scor 2-0.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Cancarevic; Calisir, Haroyan, Arutiunian; Hovhannisyan, Iwu, Spertsyan, Tiknizyan; Sevikyan, Ranos; Zelarayan

Ce pariem la Insulele Feroe vs Armenia?

Armenia este mult mai valoroasă, după cum menționam, însă, în ciuda acestui aspect, nu vom merge pe mâna sa, deoarece considerăm că reprezentativa Insulelor Feroe este capabilă să pună mari probleme, mai ales că joacă acasă. Așadar, vom merge pe varianta “ambele marchează”, la o cotă excelentă de 1.92 oferită de cei de la agenția de pariuri Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.92

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite