Ai încredere în România? 3.000 RON miză pe două victorii în Nations League

Ai încredere în România? 3.000 RON miză pe două victorii în Nations League / sursă foto Facebook.com

Ai încredere în România, în luna octombrie? Ei bine, din comunitatea Xbets a sosit un bilet foarte curajos. Este vorba despre un bilet combo la Betano, cu 3.000 RON miză pe două victorii în Nations League.

Naționala lui Mircea Lucescu a făcut instrucție în primele 2 partide din Nations League, cu Kosovo și Lituania. Tricolorii au câștigat cu scorul de 3-0 la Pristina, iar apoi și-au adjudecat victoria contra lituanienilor, după un 3-1 în Ghencea. Obiectivul este câștigarea grupei și promovarea în Liga B a Națiunilor, iar lucrurile momentan arată foarte bine în grupa României:

  1. România 🇷🇴 – 6 puncte
  2. Kosovo 🇽🇰 – 3 puncte
  3. Cipru 🇨🇾 – 3 puncte
  4. Lituania 🇱🇹 – 0 puncte

Pariorii au aruncat o privire peste program și au aflat cu cine are următorul meci România. Ei bine, programul arată astfel:

  • Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45 – Cipru vs România
  • Marți, 15 octombrie 2024, 21:45 – Lituania vs România
  • Vineri, 15 noiembrie 2024, 21:45 – România vs Kosovo
  • Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45 – România vs Cipru

Tricolorii se vor deplasa în Cipru pe 12 octombrie, iar trei zile mai târziu vor merge în Lituania. Cele două meciuri sunt decisive în ecuația promovării și 6 puncte pot asigura primul loc, așadar curajosul parior a decis să plaseze un bilet cu 3.000 RON miză pe două victorii.

100% BONUS la depunere 500 RON

Ai încredere în România? 3.000 RON miză pe două victorii ale României în Nations League

Cu un lot valoros la dispoziție, Mircea Lucescu țintește a 3-a victorie în acest mandat, pe terenul Ciprului. Din primul 11 al României nu vor lipsi jucători precum Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Radu Drăgușin (Tottenham) sau Dennis Man (Parma). De asemenea, veteranul Nicolae Stanciu va conduce linia de mijloc, alături de Răzvan Marin – cel care impresionează din ce în ce mai mult în Serie A. Recent, mijlocașul central a modificat tabela de marcaj în meciul celor de la Cagliari cu Juventus.

Ștefan Târnovanu – unul din artizanii victoriei celor de la FCSB la PAOK – va fi și el titular în meciul contra Ciprului, unde a fost plasat primul pont la pariuri de pe biletul cu 3.000 RON miză pe două victorii.

3.000 RON miză pe două victorii ale României în Nations League

În cazul în care reușește să câștige în Cipru, România își poate asigura matematic prima poziție în grupă, dacă bifează un succes în returul cu Lituania. Evident vor conta și celelalte rezultate din grupă, însă două succese cu Cipru și Lituania pot aduce liniște în luna noiembrie.

Iată așadar de ce pariorul din comuntiate a decis să plaseze două ponturi pariuri pe naționala lui Mircea Lucescu. Tricolorii sunt favoriți și mai mult decât atât, pronosticurile pot fi câștigătoare indiferent de rezultatul final, dacă România are oricând avantaj dublu pe tabelă.

Pariază pe România în Nations League cu 500 RON BONUS!

Ce părere ai despre cele două ponturi pariuri de pe biletul cu 3.000 RON miză pentru două victorii ale României?

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite