Cota 2 din fotbal la pariuri 06.10.2024 – Azi mizam pe goluri

Cota 2 din fotbal la pariuri 06.10.2024 - Azi mizam pe goluri
Sursa foto: Tottenham Hotspur ( oficial Facebook)

Lucrurile au mers foarte bine pentru noi ieri și am reușit să bifam cota 2 din fotbal la pariuri. Azi, 06.10.2024, o să mizam pe goluri în meciurile din Bundesliga și Premier League. Puțin mai jos o să găsiți recomandările mele plasate pe platforma Betano, acolo unde aveți și 500 RON bonus.

MeciOraPronosticCota
Brighton vs Tottenham18:30peste 2,5 goluri1.38
Frankfurt vs Bayern Munchen18:30peste 2,5 goluri1.42
Tabel Cote Betano – 06.10.2024
PLASEAZA ACUM COTA 2

Și astăzi ne așteaptă o mulțime de partidele interesante în campionatele de top din Europa. Pentru asta colegii mei au pregătit biletul zilei pe site-ul comunității, dar și avancronici sau combo-uri ce merita încercate. Deci pe lângă cota 2 din fotbal puteți găsi și alte ponturi interesante pentru a vă alcătui bilete câștigătoare. Trecem la analiza scurta a celor doua evneimente de astăzi pe care o să ne bazam. Vă așteptam cu alte propuneri interesante și în grupul de Telegram, acolo unde ținem legătură cu oamenii din comunitate.

Cota 2 din fotbal la pariuri 06.10.2024 – Mizam pe goluri in Bundesliga si Premier League

Eintracht vine cu “motoarele turate” la maxim asta după ce joi, au ajuns la 6 meciuri consecutive fară eșec, asta după ce și-au trecut în cont al cincilea succes din această perioadă, în urma succesului cu 1-3 obținut la Besiktas, 1-3 în a doua etapa din Europa League. Gruparea bavareză vine după prima înfrângere din actuala stagiune. Inevitabilul s-a produs pe “Villa Park”, acolo unde londonezii de la Aston Villa, i-au învins la limita, 1-0 în cea de a doua etapa din UEFA Champions League. Au motive să fie suparăți după acest eșec, având în vedere că au dominat întâlnirea, însă fară a contoriza acest lucru și pe tabela de marcaj. Mă aștept la o partidă cu adevărat spectaculoasă între primele două clasate din Germania. Bayern pornește cu prima șansă în mod evident, însă cred că gazdele de astăzi le vor pune mari probleme având în vedere forma excelența pe care o traversează, și ofensiva care a fost foarte prolifică în ultima vreme.

Brighton vs Tottenham este un meci ce vă conta în cadrul etapei cu numărul 7 din Premier League. Se anunță un meci foarte interesant pentru cele doua formații sunt vecine în clasament. După ultimele rezultate, gazdele acestui meci au căzut pe locul 10 în clasament, având 9 puncte acumulate. În ultima etapa aceștia au pierdut în deplasare la Chelsea, scor 4-2. Pe cealaltă parte, trupa lui Ange Postecoglou vine după o serie de 5 victorii consecutive în toate competițiile. În campionat, aceștia au reușit să o învingă în ultima etapa pe Manchester UTD cu scorul de 0-3. Partidele dintre cele doua formații au produs de cele mai multe ori spectacol. Mă aștept că și astăzi să avem parte de un meci disputat și este posibil să vedem minim 3 goluri înscrise.

100% BONUS la depunere 500 RON
PLASEAZA ACUM COTA 2

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite