Strasbourg vs Lens – Ponturi pariuri Ligue 1 – 06.10.2024

Strasbourg vs Lens - Ponturi pariuri Ligue 1 - 06.10.2024
Strasbourg vs Lens – Ponturi pariuri Ligue 1 – 06.10.2024 – Sursa foto: Facebook

“Stade de la Meinau” va găzdui confruntarea dintre Strasbourg vs Lens din cadrul etapei a șasea – Ligue 1. Meciul se va consuma duminică, 6 octombrie 2024, cu începere de la ora 18:00.

100% BONUS la depunere 500 RON

Strasbourg neînvinsă acasă!

Echipa antrenată de Liam Rosenior pare a fi o “sperietoare” pentru echipele cu pretențîi din Franța, asta după ce în epilogul rundei precedente au izbutit să le provoace celor de la Olympique Marseille prima înfrângere din acest sezon, impunandu-se la limită 1-0 în fața acestora.

“Alb-albaștrii” au avut un program dificil în ultima perioadă, însă acest lucru nu i-a oprit în a juca un fotbal de calitate. Înaintea victoriei de weekendul trecut, au marcat de 3 ori în înfrângerea de la Lyon, 4-3, și tot 3 goluri au înscris și la Lille, acolo de unde s-au întors cu un punct.

Dacă vor arăta aceeași calitate și în perioada următoare, cu siguranță se înscrie cu șanse reale în lupta pentru ocuparea unui loc de cupă europeană la sfârșitul celor 36 de etape. Acum, gazdele se află pe poziția opta, cu puncte în cont și un golaveraj pozitiv, de +2.

  • Echipa probabilă: Petrovic; Doue, Sarr, Sow, Moreira; Diarra, Santos, Doukoure; Nanasi, Emegha, Bakwa

Cote pariuri Betano – Strasbourg vs Lens

Cote pariuri Strasbourg vs Lens
Cote pariuri Strasbourg vs Lens

Betano anticipează un duel foarte echilibrat în care cele două adversare primesc cote apropiate la victorie, 2.45, respectiv 2.85 pentru gazde. Având în vedere rezultatele înregistrate de oaspeți în ultima vreme este luat în considerare și pronosticul de “X” la Strasbourg vs Lens, pentru care avem o cota de 3.45.

Lens s-a abonat la remize!

“Le Sang et Or” s-au abonat la remize în ultima vreme, asta după ce în precedenta lor apariție de campionat, au bifat al patrulea astfel de rezultat consecutiv. A fost un 0-0 pe teren propriu în compania celor de la Nice, rezultat care nu are cum să îi fi mulțumit, țînând cont că au avut nu mai puțîn de 22 de ocazii de gol.

Nu putem spune că au avut rezultate tocmai rele pe teren străîn până acum. În cele 4 vizite consumate, au reușit să bifeze o victorie, 0-1 la nou-promovata Angers, două remize, și un singur eșec, 2-0 în Grecia, în preliminariile UEFA Conference League, cu Panathinaikos.

Alături de primele două clasate, PSG și Monaco, sunt singurele formațîi din Ligue 1 ce încă nu au pierdut. Gratie celor 10 puncte strânse până acum se afla pe poziția a șasea în clasament. Sunt primi însă în ceea ce privește apărarea, având doar două goluri încasate până acum.

  • Echipa probabilă: Samba; Sarr, Khusanov, Medina; Frankowski, Thomasson, Diouf, Machado; Fulgini; Nzola, Said

Ponturi Ligue 1 – Strasbourg vs Lens

Mă aștept la o confruntare interesantă între două formații ce abordează un fotbal diferit, cel puțin asta se observă din acest debut de sezon. Personal, Strasbourg mi se pare o “nucă” extrem de tare pe propria arenă, aici unde puține echipe vor izbuti să plece victorioase în opinia mea. Aleg să îmi ascult instinctul și să merge pe un pronostic de “1X”.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite