FCSB vs Gloria Buzău: Ponturi pariuri Superliga, 06.10.2024

FCSB vs Gloria Buzău: Ponturi pariuri Superliga, 06.10.2024 / sursă foto Facebook.com

După evoluția entuziasmantă în Europa League, campioana României revine în acțiune pe plan intern – cu meciul FCSB vs Gloria Buzău. Partida este programată duminică, 6 octombrie 2024, de la ora 21:00 – în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Evident, bucureștenii pornesc cu prima șansă în ofertele caselor de pariuri online din România, având spre exemplu la Betano o cotă pariuri de 1.35. De partea cealaltă, nou-promovata este cotată cu 10.00 pentru a reuși o surpriză în capitală. Rezultatul de egalitate în meciul FCSB vs Gloria Buzău a primit o cotă la pariuri de 5.00.

100% BONUS la depunere 500 RON

Campioana poate ajunge în play-off

FCSB a început foarte slab în stagiunea 2024/2025 a Superligii României, având doar 3 victorii în primele 10 etape. Înainte de startul weekend-ului, campioana României ocupă poziția a 10-a în clasament, la 2 puncte distanță de play-off. Totuși, FCSB are un meci în minus față de Rapid București, Hermannstadt și Poli Iași – așadar poate urca repede în clasament.

Etapa precedentă, trupa roș-albastră s-a deplasat la Sf. Gheorghe, acolo unde a întâlnit-o pe Sepsi. Florin Tănase a fost decisiv, acesta reușind să marcheze primul gol de la revenirea în România. Golul din minutul 15 a fost cel care a stabilit și scorul final al întâlnirii.

A urmat un meci cu PAOK în Europa League, câștigat eroic în deplasare – scor 1-0. FCSB a dat lovitura în prelungirile primei reprize prin Daniel Bîrligea, cel care a marcat al doilea gol european pentru campioana României. După pauză, echipa lui Charalambous a evoluat în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Darius Olaru.

În ciuda celor 10 minute suplimentare acordate, FCSB nu a cedat în defensivă și a bifat un succes care a dus-o pe locul 4 în clasamentul Europa League. Antrenorul bucureștenilor l-a pierdut însă pe Lixandru, cel care a suferit o accidentare gravă și va lipsi minim 6 luni de pe teren.

  • Echipă probabilă FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Chiriches, Panțiru – Alhassan, Șut – Băluță, Tănase, Popescu – Bîrligea

Adversara FCSB-ului de astăzi este Gloria Buzău, o echipă ce a promovat în vară în primul eșalon fotbalistic al României. Oaspeții nu se descurcă prea bine, fiind pe penultima poziție în clasament, cu 10 puncte adunate în 11 runde. Vedem așadar de ce FCSB vs Gloria Buzău este prezentată de către casele de pariuri online drept o partidă dezechilibrată.

Este adevărat, Gloria traversează o perioadă ascendentă, cu 3 etape consecutive fără eșec, însă este greu de crezut ca echipa poate face față în capitală. Etapa trecută, elevii lui Eugen Neagoe au dat lovitura pe teren propriu – atunci când au învins-o pe Farul Constanța cu scorul de 1-0. Canadjija a fost cel care a înscris unicul gol al partidei, în minutul 77.

  • Echipă probabilă Gloria Buzău: Lazar – Diego, Cestor, Lovric, Ciranni – Albu, Canadjija – Isfan, Tavares, Jipa – Budescu

Ce pariem în FCSB vs Gloria Buzău?

FCSB nu poate acuza oboseala din Europa League, în condițiile în care are un lot numeros, iar Charalambous poate oricând să afișeze două echipe complet diferite – ce pot fi competitive în Superliga României. Nu cred că se pune problema câștigătoarei în meciul FCSB vs Gloria Buzău.

Totuși, cota la pariuri pentru victoria gazdelor este una destul de mică, astfel că nu putem juca simplu – 1 solist. Ei bine, am utilizat opțiunea de Bet Builder a celor de la Betano și am format un pariu de cotă 1.50. Este vorba despre succesul celor de la FCSB și minim 2 goluri marcate.

Gloria Buzău a încasat deja 20 de goluri, fiind vorba despre cea mai slabă defensivă a campionatului. Contra unei ofensive din care vor face parte Băluță, Octavian Popescu, Bîrligea sau chiar Daniel Popa & Miculescu, oaspeții nu au prea multe șanse.

FCSB câștigă & peste 1.5 goluri @ 1.50

Ce părere ai despre acest pont la meciul FCSB vs Gloria Buzău? Îl vei include pe Biletul Zilei?

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS PE SUPERLIGA!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite