FC Botoșani vs Rapid: Pariuri bune din Superliga, 06.10.2024

FC Botoșani vs Rapid: Pariuri bune din Superliga, 06.10.2024 / sursă foto Facebook.com

Sâmbătă, 6 octombrie 2024, de la ora 18:15, va avea loc partida FC Botoșani vs Rapid București – din cadrul etapei cu numărul 12 a Superligii României. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Trupa lui Marius Șumudică pornește cu prima șansă, însă cota la pariuri acordată pentru un succes al oaspeților este una destul de mare. În momentul de față, la Betano ai parte de o cotă 2 la 2 solist. De partea cealaltă, Botoșani este cotată cu 3.75, în timp ce un rezultat de egalitate în meciul FC Botoșani vs Rapid a primit o cotă pariuri de 3.50.

100% BONUS la depunere 500 RON

Cele două formații nu pot lega rezultate pozitive

FC Botoșani vs Rapid București este un duel care pune față în față două formații ieșite complet din formă, ce nu pot lega mai multe rezultate pozitive. Formația gazdă ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii României, cu doar 8 puncte acumulate în 10 etape.

Moldovenii au înscris de 10 ori până în momentul de față și au încasat nu mai puțin de 19 goluri. Gloria Buzău este singura formație cu o defensivă mai modestă, aceștia având 20 de goluri primite. Ultimul succes al gazdelor bifat în campionat a fost înregistrat pe data de 17 august, într-un 1-0 acasă, contra celor de la UTA Arad.

Au urmat 3 înfrângeri consecutive cu CFR Cluj, Petrolul Ploiești și Sepsi Sf. Gheorghe, în care gazdele de astăzi nu au modificat tabela de marcaj. Apoi, FC Botoșani a terminat la egalitate cu Gloria Buzău acasă (scor 3-3) și pe terenul celor de la Dinamo București, scor 2-2. În remiza cu ”câinii roșii”, elevii lui Liviu Ciobotariu au revenit de la 2-0, marcând de două ori în ultimul sfert de oră.

  • Echipă probabilă FC Botoșani: Pap – Pavlovic, Miron, Sadiku – Pănoiu, Mouaddid, Francis, Aldair, Friday – Ongenda, Lopez

De partea cealaltă, trupa lui Marius Șumudică a reușit să le învingă pe Poli Iași și Unirea Slobozia, ambele cu 2-1 în deplasare. Atunci când revine acasă însă, Rapid București nu poate confirma. Contra Universității Cluj, trupa din Giulești a pierdut categoric – scor 0-2.

Etapa trecută, Rapid a găzduit-o pe Oțelul Galați, formație cu care a remizat alb. Clinton Njie, jucătorul așteptat de toată suflarea fotbalistică din Giulești, nu a deputat nici contra trupei lui Dorinel Munteanu – acesta având unele probleme cu actele.

  • Echipă probabilă Rapid: Siegrist – Manea, Ignat, Pașcanu, Borza – Christensen, Kait – Pop, Hasani, Petrila – Burmaz
Pariază pe FC Botoșani vs Rapid cu 500 RON BONUS!

Două pariuri tari pentru FC Botoșani vs Rapid

Ai plasat Biletul Zilei de astăzi? Dacă nu, am pregătit pentru tine două ponturi tari la meciul FC Botoșani vs Rapid, care își pot face loc pe lista selecțiilor tale.

Primul pronostic este bazat pe goluri. Formația gazdă încasează foarte ușor gol, însă la fel de ușor găsește și drumul către poarta adversă. În ultimele 2 partide de campionat, FC Botoșani a punctat de 5 ori și a încasat tot atâtea goluri. De partea cealaltă, Rapid este o echipă ce se simte mult mai bine departe de casă – cel puțin în era Marius Șumudică.

Tocmai de aceea, pentru primul pont la FC Botoșani vs Rapid mergem pe o alegere clasică, însă la o cotă excelentă. Este vorba despre pronosticul ”ambele echipe marchează @ 1.82”.

Pornind de la aceste argumente – conform cărora ne așteptăm la un meci spectaculos, am ales și un pariu special din oferta operatorului online Betano, pentru amatorii ponturilor de acest gen. Cel mai probabil ambele formații vor începe sus, în căutarea celor 3 puncte, iar cota la pariuri pentru un gol marcat înainte de minutul 28:00 este 1.90.

Ce spui de aceste două ponturi pariuri FC Botoșani vs Rapid?

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS PE SUPERLIGA!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite