Beșiktaș vs Frankfurt – Ponturi Pariuri Europa League 03.10.2024

Beșiktaș vs Frankfurt
Beșiktaș vs Frankfurt (sursa foto – facebook.com)

Duelul dintre Beșiktaș vs Frankfurt este unul programat să se joace joi, în data de 3 septembrie, de la ora 22:00, acesta contând pentru etapa a doua din Europa League, urmând să se dispute pe “Tupras Stadium” din Istanbul.

Beșiktaș vs Frankfurt, meci cu potențial de goluri

Beșiktaș vs Frankfurt este unul dintre cele mai interesante meciuri de azi din Europa League, ce are mare potențial de spectacol. În teren se vor înfrunta două echipe foarte ofensive, așa că nu puteam să nu pariem pe goluri, de aceea am ales o variantă într-o cotă foarte bună de 1.62, pe care am selectat-o de la Unibet, agenție de pariuri online care își întâmpină clienții noi cu trei bonusuri extrem de atractive.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Beșiktaș vs Frankfurt

Casele de pariuri anticipează un duel extrem de echilibrat, însă majoritatea înclină ușor balanța în favoarea formației vizitatoare. De exemplu, cei de la Unibet oferă o cotă de 2.55 pentru un succes al acesteia, în timp ce pentru o victorie a gazdelor oferă o cotă de 2.75.

Cote pariuri Beșiktaș vs Frankfurt
Cote pariuri Beșiktaș vs Frankfurt

Beșiktaș caută să dea replica după eșecul dur cu Ajax

Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, este mult sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, așa că bookmakerii au un motiv serios să o dea ca outsideră, deși este avantajată de faptul că joacă acasă, unde cu siguranță va profita din plin de sprijinul fanilor.

Prima rundă din noul format de Europa League le-a adus turcilor și primul eșec în noul sezon, aceștia pierzând în manieră categorică la Amsterdam, pe terenul lui Ajax, scor 4-0, iar cu siguranță vor căuta să dea o replică și să se revanșeze față de suporteri.

Cei de la Beșiktaș au un moral bun înainte de această confruntare, venind după un succes la scor de neprezentare în fieful celor de la Kayserispor. Au ajuns astfel la a șaptea victorie a sezonului, dar și la 27 de goluri marcate în cele zece partide de până acum.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Gunok; Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku; Onana, Al Musrati; Rashica, Fernandes, Ndour; Immobile

Frankfurt este fără înfrângere de cinci partide

Într-adevăr, este o echipă mai valoroasă, cu performanțe mult mai mari în ultimii ani, care vine și dintr-un campionat mult mai bine cotat, așa că nu este de mirare faptul că pornește ca favorită, însă, ce-i drept, nu va avea deloc o misiune facilă, jucând totuși în deplasare, pe un teren pe care gazdele clachează foarte greu.

Gruparea germană, câștigătoare de Europa League în urmă cu doi ani, nu a avut parte de începutul dorit în noul format al competiției. În pruma rundă, aceasta a primit vizita Viktoriei Plzen, cu care nu a obținut decât un singur punct, deși a condus cu 3-1, primind două goluri în final de joc, în minutele 86 și 90+3.

Cei de la Eintracht Frankfurt vin după un succes spectaculos obținut în duelul de campionat cu modesta Holstein Kiel, câștigând cu 2-4 în deplasare, ajungând astfel la cinci partide consecutive fără eșec, înterval în care au înregistrat patru victorii.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Kaua; Kristensen, Tuta, Theate, Nkounkou; Knauff, Dahoud, Skhiri, Bahoya; Marmoush, Matanovic

Ponturi pariuri Beșiktaș vs Frankfurt

Această confruntare este deschisă oricărui rezultat, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși extrem de riscante. Având însă în vedere faptul că în teren se vor înfrunta două echipe ofensive, care arată bine în actuala stagiune și au și un moral bun, ne așteptăm să avem parte de spectacol, motiv pentru care vom miza pe goluri. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.62 la agenția de pariuri online Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.62

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite