Lazio vs Nice – Ponturi Pariuri Europa League 03.10.2024

Lazio vs Nice
Lazio vs Nice (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Lazio vs Nice este una ce contează pentru runda a doua din faza ligii Europa League, aceasta având fluierul de start programat în această seară, de la ora 19:45, urmând să se dispute la Roma, pe “Stadio Olimpico”.

Așteptăm spectacol la Lazio vs Nice

Lazio vs Nice este unul dintre cele mai interesante dueluri de astăzi din Europa League, în care se vor înfrunta două echipe solide, care au pretenții în sezonul actual. Noi am analizat această confruntare și ne-am oprit asupra unui pariu pe goluri, într-o cotă foarte bună de 1.88, pe care am ales-o de la Unibet, una dintre cele mai bune case de pariuri online din România.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Lazio vs Nice

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, gruparea gazdă pornește cu prima șansă în această înfruntare, ceea ce era de așteptat. Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.89 la victorie, în timp ce pentru un succes al oaspeților oferă o cotă de 4.40.

Cote pariuri Lazio vs Nice
Cote pariuri Lazio vs Nice

Lazio arată bine în ultima perioadă

Din punct de vedere al valorii, este peste nivelul adversarei sale, având de asemenea și realizări mai mari în ultimii ani, jucând și într-un campionat mai bine cotat. Așadar, bookmakerii au multe motive să o dea ca favorită în acest duel, mai ales că joacă acasă.

Lazialii au avut parte de startul dorit în noua ediție de Europa League, în primul meci deplasându-se în Germania, acolo unde au dat piept cu ucrainenii de la Dynamo Kiev pe teren neutru. Aceștia au avut o evoluție solidă, câștigând cu un categoric 0-3.

A urmat apoi o prestație bună și la nivel de Serie A, fâcând deplasarea în fieful celor de la Torino, contră cărora au reușit să câștige cu 2-3, bifând astfel al treilea succes în ultimele patru jocuri, așa că au un moral foarte bun înainte de disputa cu Nice.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Provedel; Marusic, Romagnoli, Gila, Pellegrini; Guendouzi, Vecino; Tchaouna, Dele-Bashiru, Pedro; Castellanos

Nice caută să dea lovitura pe Olimpico

Nu este deloc o echipă rea, ba din contră, însă este totuși sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că nu este o surpriză faptul că pornește ca outsideră, urmând ce-i drept să aibă o misiune dificilă, jucând în deplasare, în fața unui public ostil.

Francezii, spre deosebire de adversarii lor, nu au început cu victorie în această ediție de Europa League, însă, ce-i drept, au avut o misiune ceva mai complicată. Au jucat acasă, într-adevăr, însă au dat piept cu Real Sociedad, formație care în sezonul precedent atingea optimile Champions League, cu care au scos un rezultat de egalitate.

Cei de la Nice sunt fără eșec în precedentele trei partide disputate, deschizând seria cu un succes istoric contra lui Saint-Etienne, câștigând cu 8-0, urmând apoi două rezultate de egalitate, cu Real Sociedad și Lens, cu ultima remizând la scor alb.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Bulka; Ndayishimiye, Bombito, Dante; Clauss, Rosario, Louchet, Abdi; Boga, Moukoko, Guessand

Ponturi pariuri Lazio vs Nice

Această confruntare este una destul de complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei. Într-adevăr, Lazio este mai puternică și beneficiază și de avantajul propriului teren, iar în mod normal ar trebui să scoată un rezultat pozitiv, însă Nice este capabilă să pună probleme, având resursele necesare pentru a înscrie. Noi anticipăm un duel pe cinste, cu reușite la ambele porți, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.88 oferită de cei de la Unibet.

Ambele marchează @ Cota 1.88

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite