FC Porto vs Manchester Utd – Ponturi pariuri Europa League 03.10.2024

FC Porto vs Manchester Utd - Ponturi pariuri Europa League 03.10.2024
FC Porto vs Manchester Utd – Ponturi pariuri Europa League 03.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Unul dintre cele mai interensate meciuri de azi, 3 octombrie 2024, se va consuma pe “Estadio do Dragao”, acolo unde de la ora 22:00 vor da piept FC Porto vs Manchester Utd. Duelul face parte din cadrul etapei a doua – UEFA Europa League.

100% BONUS la depunere 500 RON

Lusitanii serie perfecta acasă!

Au avut parte de un test facil în ultimul joc de campionat pe care l-au disputat în weekend contra celor de la Arouca. După o primă repriză încheiată la egalitate, după pauza “dragonii” au ieșit mult mai montați și au castigat cu 4-0. Evoluția din partea a doua se datorează și faptului că adversari au rămas în 10 în minutul 42.

Așadar, și-au trecut în cont al patrulea succes consecutiv în fața propriilor suporteri în acest sezon, iar acest parcurs foarte bun de acasă îi ajuta să ocupe poziția secundă în Primeira Liga, cu un total de 18 puncte, la doar 3 lungimi distanță de liderul actual, Sporting Lisabona.

Porneau că favoriți în primul duel din UEFA Europa League, consumat în Norvegia, contra lui Bodo/Glimt, însă lucrurile au stat total diferit în teren, iar scandinavii i-au învins în mod surprinzător 3-2. Înfrângerea a fost cu atât mai dureroasă pentru că băieții lui Vítor Bruno au avut superioritate numerică încă din minutul 51.

  • Echipa probabilă: Costa; Mario, Pedro, Perez, Moura; Gonzalez, Varela; Pepe, Sousa, Galeno; Omorodion

Prezentare cote Betano – FC Porto vs Manchester Utd

Cote pariuri FC Porto vs Manchester Utd
Cote pariuri FC Porto vs Manchester Utd

Operatorul online Betano ne oferă pentru victoria celor două formații aceeași cotă la ora acuala, 2.62. De luat serios în considerare cotele oferite la goluri pentru confrutarea FC Porto vs Manchester Utd, 1.78 la “peste 2.5 goluri” și 1.62 la “GG”.

Manchester Utd fară succes de 3 meciuri!

“Diavolii roșii” nu se afla într-un moment tocmai bun, datorită rezultatelor destul de modeste din acest debut de sezon. În weekend își făceau mari speranțe că pot produce o victorie pe “Old Trafford” împotrivă lui Tottenham, însă aceste speranțe le-au fost spulberate rapid, londezii deschizând scorul încă din minutul 3.

Lucrurile au fost și mai clare în finalul primei reprize, atunci când căpitanul echipei Bruno Fernandes a văzut direct cartonașul roșu. Așadar, după primele 6 etape de campionat, Manchester se afla abia pe poziția a treisprezecea, cu 7 puncte și dețin al doilea cel mai slab atac din Anglia, având doar 5 reușite.

Băieții lui Erik ten Hag au avut o evoluție pozitivă la partida de debut din aceasta ediție de UEFA Europa League. Chiar și așa reușită superbă a danezului Christian Eriksen din minutul 35 nu a fost de ajuns să îi învingă pe cei de la Twente, care au stabilit scorul final 1-1 în cea de a doua repriză.

  • Echipa probabilă: Onana; Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot; Eriksen, Ugarte; Diallo, Fernandes, Rashford; Hojlund

Ponturi Europa League – FC Porto vs Manchester Utd

Greu de preconizat cine se vă impune în acest super-duel în care aș fi mai degrabă tentat să merg pe un pronostic bazat pe goluri. Porto a arătat foarte bine pe teren propriu până acum, în timp ce Manchester a avut evoluții incostante pe parcursul acestui sezon însă au calitatea necesara de a face un meci bun în Portugalia. Consider opțiunea de “Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri” a fi o alternativă bună la acest meci.

Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri @ 1.44

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite