Biletul Zilei Superbet din Champions League – Cota 10 cu șanse bune de reușită

Biletul Zilei Superbet din Champions League
Biletul Zilei Superbet din Champions League (sursa foto – facebook.com)

Meciul dintre Arsenal vs PSG de ieri a rupt multe bilete, inclusiv Biletul Zilei din Super Pariuri, însă nu ne dăm bătuți și încercăm să ne luăm revanșa, motiv pentru care am decis să alcătuim Biletul Zilei Superbet din Champions League, care ne poate multiplica investiția de zece ori.

Biletul Zilei Superbet din Champions League

MeciOraCotaPronostic
Girona vs Feyenoord19:451.40Peste 1,5 goluri și peste 6,5 cornere
Aston Villa vs Bayern22:001.48Peste 2,5 goluri
Liverpool vs Bologna22:001.651 pauză / 1 final
Lille vs Real Madrid22:001.61Real Madrid câștigă
Leipzig vs Juventus22:001.78Ambele marchează
Biletul Zilei Superbet din Champions League, 2 octombrie

Pe Biletul Zilei Superbet din Champions League avem cinci ponturi pariuri, cu care am reușit să obținem o cotă de 10, care, la prima vedere, are șanse bune de reușită. Am încercat să pariem cât se poate de simplu, iar mai jos am argumentat pe scurt fiecare alegere, așa că hai să vedem despre ce este vorba.

Pachet de 500 RON Bonus

Girona vs Feyenoord deschide Biletul Zilei Superbet din Champions League

Girona vs Feyenoord este primul meci de pe biletul nostru, la care am pariat destul de simplu. Am ales un Super Pariu, care include goluri și cornere, iar în mod normal nu ar trebui să ne dea prea multe bătăi de cap. Ambele formații caută primele puncte în actuala ediție de Champions League, iar cu siguranță vor da tot ce au mai bun pentru a scoate un rezultat pozitiv, așa că avem motive să credem că ne vor oferi un duel pe cinste.

Liverpool și Real Madrid, favoritele de pe biletul nostru

Pe Biletul Zilei Superbet din Champions League avem și două mari favorite, și anume Real Madrid și Liverpool. Madrilenii merg în Franța, pe terenul lui Lille, acolo unde dau piept cu o echipă care nu impresionează în acest sezon, iar în mod normal nu ar trebui să aibă prea multe probleme, având în vedere faptul că traversează și o formă foarte bună. De partea cealaltă, “cormoranii” au o misiune și mai ușoară, primind vizita modestei Bologna, formație aflată la debutul în Champions League, iar noi ne așteptăm să se impună în mod clar, fiind mult mai valoroși, mai experimentați, jucând și pe teren propriu.

Așteptăm goluri la Liepzig vs Juventus și Aston Villa vs Bayern

Evident, nu puteam să nu includem și pariuri pe goluri pe biletul nostru, în condițiile în care Champions League este o competiție extrem de spectaculoasă. Mizăm pe faptul că la Aston Villa vs Bayern Munchen vom avea parte de minim trei reușite, ambele formații fiind extrem de ofensive, în timp ce la RB Leipzig vs Juventus așteptăm reușite la ambele porți, cele două formații fiind capabile să puncteze, având jucători capabili să facă diferența în atac.

Biletul Zilei Superbet din Champions League
Biletul Zilei Superbet din Champions League
Pachet de 500 RON Bonus

Biletul Zilei Superbet din Champions League în cota 10

În cazul în care consideri că sunt prea multe meciuri sau poate prea puține sau vreun pronostic nu te atrage, poți oricând să modifici biletul după bunul plac, mai ales că ai suficiente materiale pe site-ul nostru din care de poți inspira. Tipsterii XBets au analizat fiecare meci de Champions League în parte, oferind ponturi pariuri, venind de asemenea cu recomandări interesante și în secțiunea Biletul Zilei.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite