Bilet Pariuri Speciale Champions League – Pariem pe marcatori și șuturi

Bilet Pariuri Speciale Champions League, cota 5.71
Bilet Pariuri Speciale Champions League, cota 5.71 (sursa foto – facebook.com)

Ținând cont de faptul că vorbim de o competiție specială, am decis să alcătuim un Bilet Pariuri Speciale Champions League, în care avem mare încredere că ne va aduce profit. Avem trei recomandări pe acest bilet, cu care am scos o cotă de 5.71, care, în teorie, arată foarte bine.

Bilet Pariuri Speciale Champions League

MeciOraCotaPronostic
Lille vs Real Madrid22:001.98Real Madrid peste 5,5 șuturi pe poartă
Aston Villa vs Bayern22:001.75Harry Kane marchează oricând
Liverpool vs Bologna22:001.65Mohamed Salah marchează oricând
Bilet Pariuri Speciale Champions League, 2 octombrie

Pentru biletul nostru am ales să pariem pe șuturi și marcatori, iar în mod normal ar trebui să ne bucurăm de un succes la finalul zilei. Mai jos am analizat pe scurt fiecare pronostic ales de noi, așa că vezi în continuarea acestui material despre ce este vorba.

100% BONUS la depunere 500 RON

Real Madrid este mare favorită în deplasarea de la Lille

Real Madrid nu are nevoie de prezentare, fiind poate cea mai puternică echipă a momentului, dacă ne raportăm la valoarea lotului, performanțele înregistrate, dar și la parcursul din acest sezon. Evident, este mare favorită în deplasarea de la Lille, iar în mod normal ar trebui să se impună. Noi nu vom merge însă pe un succes al acesteia, ci vom miza pe faptul că va cadra cel puțin șase șuturi pe spațiul porții, bazându-ne pe ofensiva extrem de solidă de care dispune, care ar putea fi reîntregită, în condițiile în care Mbappe a fost ales în lot.

Kane și Salah sunt pregătiți să strălucească

Bayern Munchen și Liverpool, alte două echipe de elită din fotbalul european, sunt mari favorite la victorie în această seară. Bavarezii dau piept cu Aston Villa, în deplasare, în timp ce “cormoranii” primesc vizita italienilor de la Bologna. În teorie, ambele formații ar trebui să se impună lejer, fiind mult mai valoroase, dar și mai experimentate.

Ei bine, noi vom miza pe victoria vreuneia dintre echipe, ci ne focusăm pe principalii lor marcatori, Harry Kane și Mohamed Salah. Ambii au cifre bune în sezonul actual, iar noi avem motive să credem că vor străluci din nou pe marea scenă a fotbalului din Champions League. Britanicul are deja 12 reușite în acest sezon, în timp ce egipteanul a punctat de șase ori, două dintre reușite venind în precedentele două jocuri.

Bilet Pariuri Speciale Champions League
Bilet Pariuri Speciale Champions League
100% BONUS la depunere 500 RON

Bilet Pariuri Speciale Champions League, cota 5.71

Poate că la prima vedere par niște alegeri complicate, însă noi considerăm că ne-am bazat pe niste ponturi pariuri care au șanse bune de reușită. Real Madrid este o echipă ultra-ofensivă, care atacă în valuri, Harry Kane este unul dintre cei mai buni atacanți ai momentului, în timp ce Mohamed Salah este principalul pericol din tabăra lui Liverpool, acesta executând aproape toate fazele fixe, așa că nu ar fi exclus să marcheze din penalty sau chiar din lovitură liberă.

De asemenea, trebuie să menționăm faptul că pe site-ul nostru mai găsiți și alte variante de bilete, dar și alte recomandări interesante din care vă puteți inspira.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite