Lille vs Real Madrid – Ponturi Pariuri Champions League 02.10.2024

Lille vs Real Madrid
Lille vs Real Madrid (sursa foto – facebook.com)

Miercuri seara, cu începere la ora 22:00, va avea loc duelul dintre Lille vs Real Madrid, acesta contând pentru etapa a doua din cadrul noului format de Champions League, urmând să se dispute în Franța, pe “Stade Pierre-Mauroy”.

E loc de surprize la Lille vs Real Madrid?

Lille vs Real Madrid este fără dubii unul dintre cele mai interesante meciuri de azi din Champions League, în care campioana Europei este așteptată să strălucească din nou. Noi am analizat această confruntare și am ales un pariu în cota 1.58, însă pe site-ul nostru găsiți ponturi pariuri și pentru celelalte dueluri din Champions League, așa că aveți de unde să vă inspirați.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Lille vs Real Madrid

Așa cum este cazul în aproape toate partidele, Real Madrid pornește ca mare favorită la casele de pariuri, fiind ce-i drept mult peste nivelul adversarei sale. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.58 la victorie, în timp ce pentru un succes al celor de la Lille avem o cotă de 5.60.

Cote pariuri Lille vs Real Madrid
Cote pariuri Lille vs Real Madrid

Lille tocmai a întrerupt o serie de cinci meciuri fără victorie

În ciuda faptului că este echipa gazdă și beneficiază de avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, urmând totuși să dea piept cu o adversară mult mai puternică, mai experimentată, ce are de asemenea și realizări mult mai mari de-a lungul anilor.

Francezii au început cu stângul în actuala ediție de Champions League, în primul meci deplasându-se în Portugalia, pe terenul campioanei Sporting Lisabona, acolo unde au pierdut cu 2-0, legând astfel al patrulea eșec consecutiv, după cele cu Slavia Praga, PSG și Saint-Etienne.

Cei de la Lille vin după două partide fără înfrângere, remizând mai întâi cu Strasbourg pe teren propriu, într-un spectaculos 3-3, urmând apoi un succes la scor de neprezentare în fieful celor de la Le Havre, cu care au încheiat o serie de cinci partide consecutive fără victorie.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Chevalier; Tiago Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmundsson; Andre, Andre Gomes, Cabella; Zhegrova, David, Sahraoui

Real Madrid este fără eșec în sezonul actual

Nu are nevoie de cuvinte de introducere, fiind cea mai mare echipă a Europei, dacă ne raportăm la palmares, la valoarea lotului pe care îl are, dar și la performanțele recente. În fiecare sezon are pretenții uriașe, cum este cazul și în cel actual, având ca obiectiv câștigarea tuturor trofeelor puse în joc.

Gruparea madrilenă a avut parte de un start bun în competiția pe care a câștigat-o de 15 ori de-a lungul anilor, în prima etapă primind vizita lui Stuttgart, cu care nu a avut deloc o misiune facilă, însă, în cele din urmă, a reușit să se impună cu 3-1.

Echipa pregătită de Carlo Ancelotti este neînvinsă în actuala stagiune, în cele zece partide disputate până acum înregistrând șapte victorii, dar și trei remize, ultima venind în meciul anterior, pe terenul rivalei Atletico Madrid. Deși a deschis scorul, marcând prin Militao în minutul 64, aceasta a primit gol in-extremis, în minutul 90+5.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Lunin; Carvajal, Eder Militao, Rudiger, Mendy; Valverde, Camavinga, Tchouameni; Bellingham; Rodrygo, Vinicius Junior

Ponturi pariuri Lille vs Real Madrid

Diferența de valoare dintre cele două formații este considerabilă, Real Madrid fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și mult mai multă experiență, dar și pretenții mai mari. Așadar, avem mari așteptări de la aceasta, iar chiar dacă joacă în deplasare, vom miza cu mare încredere pe un succes al său, la o cotă de 1.58 oferită de Unibet.

Real Madrid câștigă @ Cota 1.58

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite