Crystal Palace vs Liverpool: Ponturi pariuri Premier League, 05.10.2024

Crystal Palace vs Liverpool: Ponturi pariuri Premier League, 05.10.2024 / sursă foto Facebook.com

Ziua de sâmbătă, 05.10.2024, va începe în Premier League cu meciul Crystal Palace vs Liverpool. Duelul este programat la ora 14:30 și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1.

Ce mod mai bund e a ne începe ziua, dacă nu cu două ponturi pariuri Premier League? Ei bine, am găsit în oferta celor de la Unibet două pronosticuri interesante pentru meciul de pe Selhurst Park, pe care le voi prezenta puțin mai jos. Apasă pe bannerele noastre dacă vrei să le pariezi și tu cu 500 RON BONUS!

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Continuă victoriile cormoranilor?

Crystal Palace a început foarte rău acest sezon de Premier League, fiind deja pe un loc retrogradabil. Echipa încă nu a cunsocut gustul victoriei și este puțin probabil să o facă astăzi, în duelul Crystal Palace vs Liverpool.

Etapa precedentă, gazdele de astăzi au pierdut pe terenul celor de la Everton cu scorul de 2-1, la o săptămână distanță de remiza albă contra celor de la Manchester United. Totuși, londonezii au înregistrat două succese în ultima perioadă, însă ambele au venit în Cupa Ligii Angliei. Palace a trecut de Norwich cu scorul de 4-0 și de QPR cu scorul de 2-1.

  • Echipă probabilă Crystal Palace: Henderson – Lacroix, Guehi, Lerma – Munoz, Wharton, Kamada, Mtichell – Nketiah, Mateta, Eze

Pentru meciul cu Liverpool, antrenorul O. Glasner nu îi va avea la dispoziție pe accidentații Riad, Richards, Matheus Franca, Holding și Doucoure.

De partea cealaltă, Liverpool deține supremația în primul eșalon englez. Cu Arne Slot pe banca tehnică, trupa de pe Anfield a strâns 15 puncte în 6 etape, bifând 5 victorii și o înfrângere. Echipa a trecut repede peste acel 0-1 cu Nottingham și a avut două replici pe măsură: 3-0 cu Bournemouth și 2-1 la Wolves. De asemenea, cormoranii au făcut instrucție cu West Ham în Cupa Ligii Angliei, scor 5-1.

Palace a pierdut 9 din ultimele 10 partide oficiale cu Liverpool disputate pe teren propriu, așadar putem spune că Selhurst Park este una din arenele preferate ale cormoranilor. Plecând de la toate aceste informații, am plasat primul pont la duelul Crystal Palace vs Liveprool, la o cotă pariuri de 1.50 oferită de Unibet!

Liverpool câștigă @ 1.50

Cota 2 pentru un gol în Crystal Palace vs Liverpool

Știu că printre cititorii Xbets se numără și câțiva amatori de ponturi pariuri speciale, astfel că am venit și cu un astfel de pronostic de cota 2 pentru meciul Crystal Palace vs Liverpool.

Pronosticul este bazat pe Mohamed Salah, omul cheie al lui Arne Slot. Egipteanul a reușit să marhceze de 4 ori în această stagiune de Premier League și să ofere 4 pase decisive. Ei bine, pentru minim un gol marcat în Crystal Palace vs Liverpool, Salah a primit o cotă de 2.10.

  • Echipă probabilă Liverpool: Alisson – Robertson, van Dijk, Konate, Alexander Arnold – Mac Allister, Gravenberch – Diaz, Szoboszlai, Salah – Diogo Jota

Mo Salah este anunțat titular în meciul de sâmbătă și el va fi pilonul de susținere al ofensivei. Acesta cel mai probabil va evolua într-un trident alături de Diaz și Szoboszlai, urmând ca Diogo Jota să fie împins în față, în detrimentul lui Darwin Nunez.

Etapa trecută, egipteanul a fost decisiv pe terenul celor de la Wolves, atunci când a marcat pentru 2-1 în minutul 61 (din penalty). Nu trebuie să uităm faptul ca Salah reprezintă omul care executivă loviturile de pedeapsă pentru Liverpool, iar Crystal Palace este o echipă predispusă să faulteze în careu, mai ales atunci când pe teren se află jucători tehnici precum Luis Diaz sau Szoboszlai.

Mohamed Salah marchează @ 2.10

Tu ce vei paria în Crystal Palace vs Liverpool?

ACTIVEAZĂ ACUM 500 RON BONUS PE PREMIER LEAGUE!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite