Cota 2 din fotbal azi 30.09.2024 – Man si Mihaila pot aduce 3 puncte pentru Parma

Cota 2 din fotbal azi 30.09.2024 - Man si Mihaila pot aduce 3 puncte pentru Parma
Sursa foto: Parma Calcio ( oficial Facebook)

După un weekend în care am avut parte de foarte multe surprize avem nevoie de un debut cu dreptul în aceasta săptămână. Cota 2 din fotbal azi 30.09.2024 este pregătită și vom urmări cu atenție meciul lui Parma, acolo unde Man și Mihăilă pot aduce cele 3 puncte. Desigur, o să facem scurta vizita și în La Liga, acolo unde Villareal este favorita conform agențiilor de pariuri online.

MeciOraPronosticCota
Parma vs Cagliari21:451X1.37
Villareal vs Las Palmas22:001 solist1.44
Tabel Cote Las Vegas – 30.09.2024
JOACA CU 900 RON BONUS DE BUN VENIT

Biletul de astăzi în cota 2 a fost plasat pe Las Vegas, acolo unde avem opțiunea de a negocia cota. Astfel am reușit să avem o cota de 1.98 pe bilet, drept urmare ne putem dubla investiția. Nu uitați că daca nu aveți cont pe Las Vegas puteți incasa 50 RON fară depunere și 900 RON bonus de bun venit. Vă aștept și în grupul de Telegram cu alte informații și despre cum vom aborda ziua de mâine din Uefa Champions League.

Cota 2 din fotbal azi – Man si Mihaila in prim-plan

Gruparea gazdă se găsește în a doua jumătate a clasamentului din Serie A, deși a început bine în acest sezon, în prezent ocupând un modest loc 15. Până acum a înregistrat un succes și două remize, suferind două eșecuri, în urma acestor jocuri marcând opt goluri, primind cu unul mai mult.

După două înfrângeri suferite in-extremis, cu Napoli și Udinese, în care a pierdut pe final, după ce a condus, Parma a reușit la rândul său să întoarcă soarta unui meci după ce a fost condusă.

 Pe hârtie, Parma este superioară din multe puncte de vedere, aceasta având de asemenea și evoluții mai bune decât adversara sa în sezonul actual, de aceea ne așteptăm să facă o figură frumoasă, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren. Să nu uitam că în prezent Cagliari ocupa ultimul loc în clasament și până în prezent a prestat cel mai modest fotbal din Seria A.

Cota 2 din fotbal azi 30.09.2024 – Villareal este favorita clara

Înainte de disputarea acestui meci, gruparea gazdă este a șasea în clasamentul din La Liga, având ocazia să urce pe podium, ținând cont de faptul că este la doar două puncte de locul al treilea, ocupat de Atletico Madrid, care are cu un meci în plus. Până acum a reușit patru victorii și două remize, suferind un singur eșec, în toate aceste partide marcând 14 goluri, primind tot atâtea.

După trei înfrângeri consecutive, cu Deportivo Alaves, Athletic Bilbao și Osasuna, cei de la Las Palmas au obținut un punct important în duelul de pe teren propriu cu Real Betis, încheiat 1-1, în care au condus cu 1-0 încă din mintul 9. Este foarte greu de crezut că vor reuși să păstreze poarta intacta timp de 90 de minute pe terenul celor de la Villareal. Plecând de la premiza asta vom considera că Villareal vă reuși să își impună jocul și să obțină cele 3 puncte.


Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri
a

INCASEAZA 50 RON FARA DEPUNERE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite