Nordsjaelland vs Brondby – Bet Builder în Cota 2 – 30.09.2024

Nordsjaelland vs Brondby - Bet Builder în Cota 2 - 30.09.2024
Nordsjaelland vs Brondby – Bet Builder în Cota 2 – 30.09.2024 (sursa foto – facebook.com)

Etapa a zecea din cadrul campionatului danez se va încheia cu derby-ul dintre Nordsjaelland vs Brondby, acesta fiind programat să se joace luni seara, de la ora 20:00, urmând să se dispute pe “Right to Dream Park”.

Pariem în cota 2 la Nordsjaelland vs Brondby

Protagoniste în această confruntare vor fi două dintre cele mai importante nume ale fotbalului danez, care au pretenții în actuala stagiune, iar cum acestea au mare nevoie de puncte, ar trebui să ne ofere un duel pe cinste. Așadar, bazându-ne pe faptul că vom avea parte de spectacol, am decis să alcătuim un bilet Bet Builder la duelul dintre Nordsjaelland vs Brondby, pe care am obținut cota 2 din 3 pariuri.

100% BONUS la depunere 500 RON

Cote pariuri Nordsjaelland vs Brondby

Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, ar trebui să avem parte de un duel foarte echilibrat, însă spectaculos în același timp. La Betano, gruparea gazdă primește cota 2.55 în cazul unui succes, în timp ce pentru o eventuală victorie a oaspeților avem o cotă de 2.62.

Cote pariuri Nordsjaelland vs Brondby
Cote pariuri Nordsjaelland vs Brondby

Nordsjaelland, fără victorie de trei etape

Din punct de vedere al valorii, este mult sub nivelul adversarei sale, însă, cu toate acestea, bookmakerii o dau ca favorită în această confruntare, principalul său avantaj fiind terenul propriu, acolo unde are ocazia să profite din plin de sprijinul suporterilor, care pot avea și ei un rol important.

Gruparea gazdă nu impresionează deloc în actuala stagiune, ba chiar putem spune că dezamăgește, având în vedere faptul că este doar pe locul al optulea al clasamentului, la două lungimi de zona de play-off. Până acum a înregistrat trei victorii și trei remize, suferind trei eșecuri, în urma acestor jocuri marcând 16 goluri, primind cu unul mai mult.

Cei de la Nordsjaelland sunt fără victorie în precedentele trei runde de campionat, pierzând cu Aarhus și Viborg în deplasare, remizând cu Randers pe teren propriu. Vin totuși după un succes, în ultimul joc deplasându-se pe terenul modestei Amager, unde s-a impus cu 0-5, avansând astfel în Cupa Danemarcei.

Brondby, un singur eșec în ultimele 10 deplasări

Conform informațiilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, dispune de un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale. Totuși, multe agenții de pariuri o dau ca outsideră în acest duel, urmând ce-i drept să aibă o misiune complicată, jucând în deplasare.

Oaspeții acestei partide sunt peste adversarii lor în clasament, ocupând locul al cincilea, fiind la trei puncte distanță. Cele nouă etape de până acum le-au adus patru victorii, trei remize și două eșecuri, pe parcursul acestor jocuri marcând 19 goluri, încasând cu șase mai puține.

Cei de la Brondby sunt fără înfrângere de trei partide, aceștia venind după un succes în Cupa Danemarcei, reușind, la fel ca adversarii lor, să se impună cu 0-5, în deplasarea de la Vendsyssel.

Ponturi pariuri Nordsjaelland vs Brondby

Cu o ofertă destul de modestă, putem spune că Nordsjaelland vs Brondby este unul dintre cele mai interesante meciuri de azi. Ambele formații stau bine în ofensivă, însă nu excelează deloc în apărare, așa că avem multe motive să credem că vom avea parte de un duel pe cinste, în care golurile nu vor lipsi. De asemenea, ne așteptăm la un meci cu multe faze de poartă, motiv pentru care am inclus pe biletul nostru și un pariu pe cornere.

Dacă aveți nevoie de mai multe materiale din care să vă inspirați, pe site-ul nostru găsiți recomandări din Serie A, La Liga sau SuperLiga, dar și câteva variante interesante de bilete.

Nordsjaelland vs Brondby Cota 2
Nordsjaelland vs Brondby Cota 2
ÎNCASEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite