Barcelona vs Young Boys: Bet Builder Cota 2 din Champions League, 01.10.2024

Barcelona vs Young Boys: Bet Builder Cota 2 din Champions League, 01.10.2024 / sursă foto Facebook.com

Barcelona vs Young Boys reprezintă una din cele mai dezechilibrate partide ale rundei cu numărul 2 din Champions League. Catalanii sunt cotați la Betano cu 1.09 pentru un succes pe teren propriu, în timp ce un eventual succes al grupării din Elveția a primit o cotă la pariuri imensă – de 32.00!

Înfruntarea de pe Camp Nou se numără pe lista de meciuri azi la TV, duelul de pe 1 octombrie fiind transmis în direct de Digi Sport 2 și Prima Sport 2 – începând cu ora 22:00 (ora locală a României).

100% BONUS la depunere 500 RON

Barcelona vs Young Boys – un monolog al gazdelor?

Nu există termen de comparație între cele două formații astăzi, fie că vorbim despre valoarea celor două loturi sau despre experiență. Barcelona este una din cele mai de sucecs formații ale fotbalului spaniol și cel european, iar sub comanda lui Hansi Flick – lucrurile arată excelent.

Catalanii dețin supremația în LaLiga, acolo unde ocupă prima poziție – în detrimentul rivalelor Real Madrid și Atletico Madrid. Totuși, în ciuda evoluțiilor solide pe plan intern, cei de la Barcelona au clacat în prima etapă de Champions League. Pe 19 septembrie, spaniolii s-au deplasat la AS Monaco, acolo unde au suferit prima înfrângere a sezonului 2024/2025.

A fost o partidă influențată enorm de eliminarea lui Eric Garcia din minutul 11. În inferioritate numerică, Barcelona a mai rezistat doar 5 minute – până la golul lui Akliouche. Lamine Yamal a ieșit din nou la rampă în minutul 28, atunci când a egalat după pasa lui Casado. Pe final, defensiva catalanilor a cedat, iar Ilenikhena a făcut 2-1 în minutul 71 și a stabilit astfel și scorul final.

Ronald Araujo, Bernal, Christensen, Gavi, Fermin Lopez, Dani Olmo și ter Stegen ratează toți meciul Barcelona vs Young Boys. Chiar și asa, Xavi are la dispoziție un prim 11 de gală:

  • Echipă probabilă Barcelona: Pena – Balde, Inigo Martinez, Cubarsi, Kounde – Casado, Pedri – Raphinha, Lamine Yamal, Torres – Lewandowski
Pariază pe Barcelona vs Young Boys cu 500 RON BONUS!

De partea cealaltă, Young Boys provine din Elveția, acolo unde nu o duce prea bine pe plan intern. Oaspeții sunt departe de primele locuri, acolo unde momentan formații precum Zurich, Luzern sau Lugano par a fi angrenate în lupta la titlu. După primele 8 etape, adversarii Barcelonei din această seară ocupă o poziție în play-out.

Debutul în Champions League a fost unul extrem de slab, pe teren propriu – cu Aston Villa. La pauză, elvețienii au fost conduși cu scorul de 0-2, după reușitele lui Tielemans și Ramsey. Watkins marcase și el în minutul 43, însă arbitrajul video a anulat reușita.

După pauză, în ciuda schimbărilor, Young Boys nu a putut să reducă din diferență. Mai mult decât atât, britanicii au mai marcat de două ori, însă doar golul lui Onana din minutul 86 a contat. În cele din urmă Villa s-a impus fără emoții, scor 3-0.

  • Echipă probabilă Young Boys: von Ballmoos – Hadjam, Zoukrou, Camara, Athekame – Monteiro, Lauper, Niasse, Colley – Ganvoula, Ugrinic

Ce pariem pe Bet Builder-ul de Cota 2?

Evident, cota la pariuri infimă a Barcelonei nu ne permite să mizăm pe un pronostic simplu precum victoria gazdelor și nici măcar pe un pauză/final, la o cotă decentă. Tocmai de aceea am decis să utilizez funcția Bet Builder disponibilă la operatorul online Betano și să formez un Bet Builder de cota 2, cu care să ne dublăm miza inițială.

Pe teren propriu, catalanii nu ar trebui să întâmpine probleme, astfel că mizăm pe un succes al lor încă de la pauză. De asemenea, ne așteptă la minim 3 goluri marcate în meci – în condițiile în care Barcelona are multă calitate în ofensivă. Nu excludem însă și posibilitatea ca elvețienii să modifice tabela de marcaj în Barcelona vs Young Boys.

Bet Builder Barcelona vs Young Boys

Ce părere ai despre cele 3 pariuri propuse la meciul Barcelona vs Young Boys!

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite