Biletul zilei din fotbal azi 28.09.2024 – Pariu sansa in cota 35 pe Superbet

Biletul zilei din fotbal azi 28.09.2024 - Pariu sansa in cota 35 pe Superbet
Sursa foto: FC Barcelona ( oficial Facebook)

Pentru că am primit foarte multe mesaje, am decis că în acest weekend să încercam un bilet pariu șansă în cota 35 plasat direct pe Superbet. Biletul zilei din fotbal azi 28.09.2024 este pregătit, iar puțin mai jos o să găsiți 11 selecții din cele mai tari meciuri de azi.

MeciPronosticCota
Wolfsburg vs Stuttgartpeste 2,5 goluri1.55
Brentford vs West HamGG sau 3+1.34
Arsenal vs Leicesterpeste 1,5 goluri Arsenal1.31
Willem vs PSVPSV solist & peste 1,5 goluri1.35
Genoa vs JuventusX2 prima repriza, X2 a doua repriza1.35
Servette vs LausanneGG sau 3+1.36
Galatasaray vs Kasimpasa1 solist1.32
Wolves vs Liverpool2 solist1.36
Bayern Munchen vs LeverkusenGG si peste 2,5 goluri1.65
Monaco vs Montpellier1 solist1.35
Osasuna vs Barcelonainterval goluri Barcelona ( 1-3)1.36
Tabel Cote Superbet – 28.09.2024
PLASEAZA ACUM BILETUL PARIU SANSA

Pe biletul pariu șansă am ales să selectez partide doar din campionatele de top. Am încercă să analizez cu atenție formațiile ce vor juca săptămână viitoare în Uefa Champions League. Toate pronosticurile noastre de pe acest bilet vin de la agenția online Superbet, acolo unde aveți 500 RON bonus de bun venit și un cash out excelent. Puțin mai jos o să găsiți și o scurta analiza a partidelor selectate. Pentru alte pronosticuri interesante vă aștept și în grupul de Telegram, acolo unde suntem peste 12.000 de pariori.

Biletul zilei azi din fotbal 28.09.2024 – Ce jucam in Premier Leagu si Bundesliga

Desigur, cea mai interesanta partida din oferta de astăzi este cea dintre Bayern Munchen vs Leverkusen. Toate argumentele ne conduc către o desfășurare spectaculoasă a acestei partida ce promite un adevărat spectacol. În opinia mea sunt principalele favorite la câștigarea titlului în Germania și cu siguranță cele două vor aborda acest duel cu mare seriozitate.

Mergem pe goluri și în a doua partida dintre Wolsfburg vs Stuttgart. Având în vedere ce rezultate au înregistrat cele doua tabere până acum și ce fotbal au propus, mai ales cei de la Stuttgart, sunt toate șansele să vedem un adevărat spectacol în această confruntare. Chiar și întâlnirile directe consumate vin în sprijinul nostru în ceea ce privește alegerea unui pronostic pe goluri

În Premier League o să fie foarte ușor pentru că o să ne bazam pe doua favorite. Arsenal și Liverpool caută să se impună în duelurile de diseară pentru a avea moral bun în partidele din Champions League. Au adversari accesibili daca ținem cont de forma de moment, așa că mă aștept să se impună fară prea mari probleme. O alta partida tot din acest campionat se vă desfășură la Brentford acasă, acolo unde cred că vom avea parte de un meci spectaculos. West Ham vine cu gândul la victorie, astfel că vom tine cont și de ultimele rezultate directe.

Biletul zilei din fotbal azi – Pariu sansa din 11 selectii

Avem meciuri interesante si din alte campioante precum Turcia sau Olanda. Galatasaray pare că este pe val în Turcia după cele 6 victorii consecutive fară înfrângere. Aceștia au reușit să o învingă până și pe Fenerbahce în derby cu scorul de 1-3 în deplasare. Nu s-au oprit aici și au continuat în Europa League, acolo unde au trecut fară probleme de trupa lui Răzvan Lucescu. Pe teren propriu aceștia par că sunt de neopriti în acest sezon, drept urmare nu cred că Kasimpasa le pot face fata timp de 90 de minute.

De asemenea, PSV pare că este o echipa ce vrea să ia avans în campionat. Forma de moment este una buna, iar adversarul este unul pe care l-a învins în ultimele confruntări directe. O alta partida interesante vine din campionatul Elvetiei, acolo unde este posibil să vedem mai multe goluri intre Servette și Lausanne. Sunt doua formații predispuse jocului ofensiv și cu multe probleme în compartimentul defensiv.

Mergem puțin și în La Liga, acolo unde FC Barcelona se vă deplasa pe terenul celor de la Osasuna. Nu o să fie un meci ușor pentru că gazdele se afla într-o forma destul de buna. Catalanii sunt și cu gândul la meciul din Champions League, acolo unde caută prima victorie. Nu văd un meci cu foarte multe goluri, așa că intervalul pentru FC Barcelona mi se pare o opțiune buna.

Monaco vrea să confirme perioada buna și o să învingă pe Montpellier pe teren propriu. Aceștia vin după 3 victorii în toate competițiile , astfel că moralul este unul foarte bun. Cu o victorie astăzi, aceștia îi pot egala la numărul pe puncte pe cei de la PSG.

Juve nu pierde și asta observam și din ultimele rezultate. După 2 victorii în campionat, au venit 3 rezultate de egalitate în care nu s-a marcat niciun gol. Este posibil că și astăzi să vedem un rezultat asemănător, însă cred că Juventus nu vă pierde partida.

COD BILET – 990L-NNMVHI – CLICK AICI!

Pachet de 500 RON Bonus
JOACA CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite