Biletul Zilei Cota 4 30.09.2024: pariuri cu șanse bune de reușită, 2.500 RON miză

Biletul Zilei Cota 4 30.09.2024: pariuri cu șanse bune de reușită / sursă foto Facebook.com

Biletul Zilei Cota 4 este pregătit, iar noi am găsit două dintre cele mai bune pariuri în acest început de săptămână. Vom paria pe duelul de Premier League dintre Bournemouth și Southampton, iar la meciul Universitatea Craiova vs Unirea Slobozia am format un Bet Builder.

Biletul Zilei Cota 4 30.09.2024

MeciCotăPronostic
Bournemouth vs Southampton2.52sub 2.5 goluri
Universitatea Craiova vs Unirea Slobozia1.70Universitatea Craiova câștigă & peste 1.5 goluri
Biletul Zilei Cota 4 30.09.2024

Biletul Zilei Cota 4 a fost plasat la Betano din două motive. În primul rând, am beneficiat de bonusul de bun venit în valoare de 500 RON. În al doilea rând, pariul propus la Universitatea Craiova vs Unirea Slobozia a fost format cu ajutorul funcției Bet Builder.

Pariem pe puține goluri în Premier League

Bournemouth vs Southampton este meciul care pune capăt etapei a 6-a de Premier League. Vorbim despre două dintre cele mai modeste formații din startul stagiunii. Gazdele ocupă locul 13 în clasament, cu 5 puncte adunate în 5 meciuri, 5 goluri înscrise și 8 încasate.

Runda trecută, cei de la Bournemouth au suferit a 3-a înfrângere la rând, 3-0 pe terenul celor de la Liverpool. De partea cealaltă, Southampton se află pe poziția a 18-a a clasamentului, cu un singur punct. ”Sfinții” dețin cea mai slabă ofensivă a campionatului, cu 2 goluri înscrise în 5 etape.

În ultima etapă, gruparea alb-roșie a remizat acască cu Ipswich, scor 1-1. În ultimele două întâlniri directe dintre cele două, ambele au reușit să bifeze o victorie la limită în deplasare, scor 1-0. Avem așadar față în față două echipe demoralizate, cu un parcurs slab și cu un istoric recent al partidelor anoste.

Ce putem paria în acest caz? Mergem pe pronosticul ”sub 2.5 goluri”, la o cotă nu bună – ci foarte bună!

Pariază Biletul Zilei Cota 4

Bet Builder special pe Biletul Zilei Cota 4

Univeristatea Craiova vs Unirea Slobozia se află în grila de meciuri azi la TV și prezintă un interes ridicat pentru microbiștii din România, pasionați de pariuri sportive. Cele două formații vor pune punct etapei a 11-a a Superligii României, meciul de la ora 21:00 fiind transmis în direct de Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Echipa pregătită de Costel Gâlcă se află într-un picaj liber, fiind fără succes în ultimele 4 partide de campionat. Este o situație îngrijorătoare pentru suporteri, în condițiile în care lupta pentru play-off s-a intensificat mult în ultimul timp. După eșecul categoric de la Poli Iași (scor 2-0), Universitatea a terminat la egalitate la Cluj – 1-1 cu Universitatea.

Pentru amatorii de pariuri simple, vă prezentăm și un pariu propus de un coleg din comunitate:

Universitatea Craiova câștigă, 2.500 RON miză

De partea cealaltă, Unirea Slobozia adună cu greu puncte, ultima victorie fiind înregistrată acasă cu Gloria Buzău – scor 2-1. Au urmat însă înfrângeri cu Dinamo București și Rapid București – 0-1 respectiv 1-2. Nu există un meci oficial până acum între Universitatea Craiova și Unirea Slobozia, astfel că vom avea parte de o premieră.

În mod normal, în Bănie, Universitatea Craiova ar trebui să aibă un joc solid. Koljic cel mai probabil va fi din nou vârful de lance, urmând ca Mitriță, Baiaram și Andrei Ivan să îl susțină. La mijloc Screciu și Ohsima ar trebui să închidă culoarele spre poarta lui Popescu, iar defensiva cel mai probabil va avea următoarea formulă: Ndong – Maldonado – Sierra – Bancu.

În aceste condiții pariem pe Bet Builder-ul nostru pe un succes al Univeristății Craiova, la orice scor în afară de 1-0.

Biletul Zilei Cota 4 30.09.2024

Ce părere ai despre Biletul Zilei Cota 4 de astăzi, 30.09.2024? Începem această săptămână cu dreptul?

ACTIVEAZĂ ACUM 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite