Udinese vs Inter Milan – Ponturi Pariuri Serie A 28.09.2024

Udinese vs Inter Milan
Udinese vs Inter Milan (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Udinese vs Inter Milan este una programată să se joace sâmbătă după-amiază, de la ora 16:00, aceasta contând pentru runda a șasea din cadrul campionatului italian, urmând să se dispute pe “Bluenergy Stadium – Stadio Friuli”.

Ce pariem la Udinese vs Inter Milan?

Udinese vs Inter Milan este unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, iar noi nu puteam să îl trecem cu vederea. În urma analizei, ne-am oprit asupra unui pariu destul de simplu, într-o cotă de 1.50, pe care am selectat-o de la Unibet.

Am ales să mergem pe mâna acestei agenții de pariuri online deoarece dispune de unul dintre cele mai solide pachete de bun-venit de pe piață, ce include trei bonusuri. Dacă vrei și tu să îl revendici, nu trebuie decât să accesezi bannerul de mai jos și să te înregistrezi cu datele tale.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Udinese vs Inter Milan

Așa cum este cazul în majoritatea partidelor de pariuri, gruparea milaneză pornește ca mare favorită la casele de pariuri, fiind ce-i drept mult mai puternică. Cei de la Unibet oferă o cotă de 1.50 pentru un succes al acesteia, în timp ce pentru o victorie a adversarei sale oferă cota 6.75.

Cote pariuri Udinese vs Inter Milan
Cote pariuri Udinese vs Inter Milan

Udinese, eșec dur în ultima etapă

În ciuda faptului că este echipa gazdă și beneficiază de avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, cum era și normal de altfel, urmând totuși să dea piept cu o adversară mai puternică, mai experimentată, ce are de asemenea și pretenții mult mai mari.

“Zebrele” fac o figură frumoasă în acest început de campionat, având în vedere faptul că se situează pe treapta a patra a clasamentului din Serie A, cu zece puncte acumulate în cinci etape. Aceștia au înregistrat trei victorii și un egal, suferind un eșec, în urma acestor jocuri marcând șapte goluri, primind tot atâtea.

După trei victorii consecutive, cu Lazio, Como și Parma, cei de la Udinese au clacat, în ultima rundă de campionat pierzând la scor de neprezentare în deplasarea de la AS Roma. Totuși, vin după un succes, la mijlocul săptămânii impunându-se cu un categoric 3-1 în duelul de pe teren propriu cu Salernitana, avansând astfel în optimile Cupei Italiei.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Okoye; Kristensen, Bijol, Giannetti; Ehizibue, Lovric, Karlstrom, Kamara; Brenner, Thauvin; Lucca

Inter își linge rănile după derby-ul cu rivala AC Milan

Nu are nevoie de cuvinte de prezentare, fiind cea mai valoroasă echipă din Italia, cel puțin dacă ținem cont de informațiile oferite de site-urile de specialitate, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă în această dispută, deși joacă în deplasare.

Gruparea milaneză a defilat în ultima ediție de campionat, însă nu impresionează în actuala, cel puțin după cinci etape. Aceasta este sub adversara sa în clasamentul din Serie A, pe locul al șaptelea, fiind la două puncte distanță. Până acum a obținut două victorii și două remize, suferind un eșec, în urma acestor jocuri înscriind zece goluri, primind de două ori mai puține.

Cei de la Inter Milan nu traversează o perioadă grozavă, având în vedere faptul că sunt fără victorie de trei partide. Aceștia au remizat mai întâi cu Monza în deplasare, terminând apoi la egalitate și cu Manchester City în Anglia, pentru ca în cele din urmă să piardă derby-ul cu rivala AC Milan.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Sommer; Bisseck, Acerbi, Bastoni; Darmian, Frattesi, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Martinez

Ponturi pariuri Udinese vs Inter Milan

Inter Milan este fără dubii o echipă mai puternică, mai experimentată, care are pretenții mult mai mari decât adversara sa. Aceasta caută să dea o replică rapidă după eșecul cu rivala AC Milan, așa că avem toate motivele să credem că va da totul pentru a scoate cele trei puncte din această dispută. Așadar, mergem cu încredere pe mâna milanezilor, la o cotă de 1.50 oferită de Unibet.

Oaspeții câștigă @ Cota 1.50

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite