Mainz vs Heidenheim – Ponturi pariuri Bundesliga – 28.09.2024

Mainz vs Heidenheim - Ponturi pariuri Bundesliga - 28.09.2024
Mainz vs Heidenheim – Ponturi pariuri Bundesliga – 28.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Duelul Mainz vs Heidenheim din cadrul rundei a cincea – Bundesliga, se vă desfășura sâmbăta, 28 septembrie 2024, de la ora 16:30, pe “MEWA Arena”.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Mainz vine după primul succes al sezonului!

“Die nullfunfer” răsuflă ușurați după ce weekendul trecut au izbutit să obțină prima victorie din actuala ediție de Bundesliga. Au izbutit să câștige cu 2-3, confruntarea spectaculoasă pe care au avut-o de disputat pe terenul bavarezilor de la FC Augsburg.

Succesul pentru trupa pregătită de Bo Henriksen a fost cu atât mai dulce având în vedere că în minutul 35 au rămas în inferioritate numerica, Nadiem Amiri văzând cartonașul roșu. Remarcăm evoluțiile excelente ale colegilor sai, Jonathan Burkardt care a izbutit o dublă și a austriacului Phillipp Mwene care a oferit două pase decisive.

Grație celor 3 puncte, formația gazdă a ajuns la un total de 5 cu care se situează pe poziția a zecea în clasamentul provizioriu din Germania. Remarcăm faptul că după primele două jocuri disputate pe propria arena s-au ales decât cu un singur punct, după un 1-1 venit în compania lui Union Berlin.

  • Echipa probabilă: Zentner; Kohr, Jenz, Hanche-Olsen; Caci, Sano, Barkok, Mwene; Hong, Lee; Burkardt

Prezentare cote Betano – Mainz vs Heidenheim

Cote pariuri Mainz vs Heidenheim
Cote pariuri Mainz vs Heidenheim

Operatorul online Betano îi oferă statut de favorita lui FSV, care primește 1.85 pentru a lega în premieră două victorii în această stagiune. De cealaltă parte, o victorie a formației vizitatoare ne-ar aduce un profit de 4.20 ori mai mare la ora actuală.

Heidenheim vine cu gândul la un rezultat pozitiv!

După un început perfect de sezon, băieții lui Frank Schmidt s-au lașat pe tanjeala în ultimele două jocuri pe care le-au pierdut destul de clar. A fost mai întăi eșecul așteptat de multă lume pe “Signal Iduna Park”, acolo unde au cedat cu 4-2 în fața lui Borussia Dortmund.

Runda trecută își făceau mari speranțe că pot produce un rezultat în partida jucată acasă cu cei de la SC Freiburg, însă șansele le-au fost risipite, “brazilienii din Breisgau” provocandu-le un eșec la scor de neprezentare, 0-3. Așadar, 7 goluri primite în două meciuri, nu suna tocmai bine înaintea acestei vizite.

Chiar și după această serie negativă, formația oaspete se afla cu o poziție mai sus față de adversari din aceasta rundă, având cu un punct mai mult obținut. În stagiunea anteioară le-au luat celor de la Mainz, 4 puncte, iar victoria a venit chiar aici pe “MEWA Arena”, scor 0-1.

  • Echipa probabilă: Muller; Traore, Gimber, Mainka, Fohrenbach; Maloney, Schoppner; Conteh, Wanner, Scienza; Pieringer

Ponturi Bundesliga – Mainz vs Heidenheim

Aruncând o simplă privire pe rezultatele celor două tabere, am remarcat faptul că numărul golurilor a fost unul ridicat și sunt toate șansele să vedem goluri și în Mainz vs Heidenheim. Gazdele vin cu un moral excelent astăzi în urma victoriei din etapa trecută, în timp ce formația vizitatoare își dorește cu ardoare să obțină cel puțin un punct din această deplasare de la care pot emite acest lucru ținând cont că întâlnesc un adversar cam de același nivel valoric. Așadar, am ales să mizez pe un pronostic de “GG sau Peste 2.5 goluri” în această confruntare.

Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.42

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite