Braga vs Maccabi Tel Aviv – Ponturi pariuri Europa League 26.09.2024

Braga vs Maccabi Tel Aviv - Ponturi pariuri Europa League 26.09.2024
Braga vs Maccabi Tel Aviv – Ponturi pariuri Europa League 26.09.2024 – Sursa foto: Facebook

“Estádio Municipal de Braga” va găzdui confruntarea dintre Braga vs Maccabi Tel Aviv din prima rundă – UEFA Europa League. Meciul se va consuma joi, 26 septembrie 2024, cu începere de la ora 22:00.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Braga pornește ca mare favorită!

“Os arcebispos” răsuflă ușurați după victoria obținută în weekendul la Madeira, în fața celor de la Nacional, având în vedere că veneau după 3 meciuri la rând în care nu câștigase. Deși s-au impus la scor de neprezentare, 0-3, menționăm faptul că toate cele 3 goluri au venit după minutul 76.

Au de luat o revanșă și față de suporteri, ținând cont că în ultimul joc de acasă au pierdut surprinzător în fata celor de la Vitoria Guimaraes, 0-2. Evoluția modestă din aceasa confruntare s-a datorită și faptului că au rămas în inferioritate numerică încă din minutul 56.

Drumul lor către grupa de Europa League a fost una destul de lungă ce a inclus nu mai puțin de 3 turui. În prima rundă au dat chiar peste o formație din Israel, Maccabi Petach Tikva de care au trecut lejer, cu scorul general de 0-7, iar apoi le-a eliminat pe rând de elvețienii de la Servette, și de către cei de la Rapid Viena.

  • Echipa probabilă: Matheus; Ferreira, Niakate, Arrey-Mbi, Ribeiro; Carvalho, A Horta; Zalazar, R Horta, Bruma; El Ouazzani

Cote pariuri Betano – Braga vs Maccabi Tel Aviv

Cote pariuri Braga vs Maccabi Tel Aviv
Cote pariuri Braga vs Maccabi Tel Aviv

Cotele oferite de casele de pariuri online o indică, ca mare favorită pe gruparea lusitană care primește 1.50 din partea agențiilor de pariuri online, în timp ce un triumf al oaspeților ne-ar aduce un profit de 6.20 ori mai mare la ora actuală.

Produc isrealienii surpriza?

Campioana en-titre a Israelului este fară doar și poate una dintre cele mai în formă din această competiție la ora actuală. Formația vizitatoare a ajuns la un total de 9 victorii consecutive, ultima dintre ele obținută în weekend, 0-2 în deplasarea de la Ashdod.

Aceasta serie fulminantă a israelienilor a început cu prima lor dublă din Europa League, aici unde au dat peste formația lituaniană, FK Panezevys. Nu au întâmpinat deloc probleme din partea balticilor, pe care i-au învins cu 1-2 în Lituania, și 3-0 în meciul considerat pe teren propriu.

Anul trecut, Maccabi Tel Aviv a făcut o figură onorabilă în UEFA Conference League, acolo unde au reușit să câștige o grupă din care au mai făcut parte Gent, Zorya și Breidablik, însă aveau să fie eliminați dramatic de câștigătoarea competiției Olympiakos, după ce în prima manșă câștigase cu 1-4.

  • Echipa probabilă: Mashpati; Nachmias, Asante, Stojic, Revivo; Davida, Shahar, Sissokho, Layous; Kanichowsky; Turgeman

Pontul nostru – Braga vs Maccabi Tel Aviv

Consider că Braga va avea un meci mult mai dificil decât o indică cotele la ora actuală. Maccabi este o formație cu o experiență europeana vastă, iar forma de moment poate fi un alt indicator al faptului că formația vizitatoare ar putea produce un rezultat pozitiv astăzi. Consider un pronostic de “GG sau 3+” a fi unul foarte potrivit în Braga vs Maccabi Tel Aviv.

Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.42

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite