Fenerbahce vs Royale Union – Ponturi pariuri Europa League 26.09.2024

Fenerbahce vs Royale Union - Ponturi pariuri Europa League 26.09.2024
Fenerbahce vs Royale Union – Ponturi pariuri Europa League 26.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Joi, 26 septembrie 2024, cu începere de la ora 19:45, pe “Ulker Stadium Şükrü Saracoğlu” vom asista la întâlnirea dintre Fenerbahce vs Royale Union ce contează pentru prima etapă – UEFA Europa League.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Turcii vor toate cele 3 puncte!

Atmosfera nu este tocmai una pozitiva în tabăra turcilor care în weekend au ieșit învinși de pe teren din derby-ul cu Galatasaray, jucat chiar la ei acasă. Deși au dominat clar la numărul ocaziilor 27 la 12, Galata s-a dovedit a fi mult mai inspirată și a câștigat confruntarea cu scorul de 1-3.

A fost prima înfrângere a trupei pregătite de Jose Mourinho după o serie de 3 victorii consecutive în care au marcat nu mai puțin de 10 goluri. O cifră impresionantă și care cu siguranță le dau serios de gândit adversarilor de astăzi care nu traversează o formă pozitivă.

Aventura europeană a vicecampioanei en-titre a Turciei a pornit în Champions League, acolo unde îi eliminau în turul 3 pe elvețienii de la Lugano, că mai apoi să piardă în-extremis calificarea mai departe după o dublă pierdută în fața francezilor de la OSC Lille, și să ajungă astfel în Europa League.

  • Echipa probabilă: Livakovic; Muldur, Djiku, Soyuncu, Oosterwolde; Fred, Amrabat; Tadic, Szymanski, Saint-Maximin; Dzeko

Prezentare cote Betano – Fenerbahce vs Royale Union

Cote pariuri Fenerbahce vs Royale Union
Cote pariuri Fenerbahce vs Royale Union

Vicecampioana en-titre a Turciei pornește ca favorita în această confruntare în care sunt cotați cu 1.65 pentru a bifa un eventual triumf. Agențiile de pariuri online ne oferă 1.83 pentru a vedea tabela schimbată de cel puțin 3 ori în Fenerbahce vs Royale Union.

Royale nu a mai marcat de 4 meciuri!

Elevii lui Sébastien Pocognoli s-au prezentat destul de modest în ultima vreme, iar această concluzie o putem trage foarte simplu aruncând o simplă privire pe modul în care belgienii au evoluat în ultima vreme. Precedentele 4 etape de campionat, le-au adus 3 remize de 0-0 și o înfrângere la Antwerp cu 2-0.

Evoluatia lor a fost ceva mai bună în ultima apariție din Jupiler League, acolo unde au făcut 0-0 în compania celor de la Standard Liege, acolo unde și-au creat nu mai puțin de 18 ocazii de gol, dintre care 7 pe poartă, dovadă că ofensiva oaspeților se află într-o criză evidentă.

Royale Union a debutat direct în play-off-ul Champions League, acolo unde au avut o șansă bună de a merge mai departe, însă Slavia Praga nu le-a dat nici macar o șansă. Au pierdut prima manșă, 3-1 în Cehia, iar pe teren propriu i-au învins la limită, 0-1.

  • Echipa probabilă: Moris; Burgess, Machida, Leysen; Castro-Montes, Sadiki, Vanhoutte, Rasmussen, Terho; Ivanovic, Akinpelu

Ponturi Europa League – Fenerbahce vs Royale Union

Forma de moment este clar de partea turcilor care se prezinta mult mai bine față de adversari lor, Royale Union, care traversează o perioadă foarte grea pe care nu cred că o vor depăși cu meciul de azi de la Istanbul. Chiar dacă vine după un eșec în fata rivalei Galatasaray, gazdele au arătat un joc destul de bun în acest început de sezon și cred că au toate șansele să obțină un succes și astăzi, adversarii lor neavand argumente fotbalistice foarte solide la ora actuală.

1 Solist @ 1.65

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite