Biletul Zilei din Cupa Italiei, 24 septembrie – Pariem pe favorite

Biletul Zilei din Cupa Italiei, 24 septembrie - Pariem pe favorite
Biletul Zilei din Cupa Italiei, 24 septembrie – Pariem pe favorite (sursa foto – facebook.com)

Oferta de astăzi nu este chiar una grozavă, însă avem totuși câteva confruntări interesante din care am putea scoate profit. În acest material avem Biletul Zilei din Cupa Italiei, pe care am inclus trei ponturi pariuri, cu care am obținut o cotă de 3.

Biletul Zilei din Cupa Italiei, 24 septembrie

MeciOraCotaPronostic
Lecce vs Sassuolo17:001.44Lecce se califică
Cagliari vs Cremonese19:301.44Cagliari se califică
Torino vs Empoli22:001.541 pauză sau final
Biletul Zilei din Cupa Italiei, 24 septembrie

Avem trei meciuri azi în Cupa Italiei și le-am inclus pe toate pe biletul nostru, iar noi am ales să mergem pe mâna favoritelor. Mai jos avem câte o scurtă analiză pentru fiecare duel în parte, așa că hai să vezi despre ce este vorba în rândurile ce urmează.

Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Favoritele fac Biletul Zilei din Cupa Italiei

Lecce vs Sassuolo este un meci care în sezonul anterior avea loc în Serie A, însă în acest sezon gruparea “neroverde” este angrenată în eșalonul al doilea. Lecce este fără dubii mai bună, având un plus de valoare, așa că avem așteptări de la aceasta, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor. Noi ne așteptăm să facă o figură frumoasă și să obțină calificarea în optimile de finală ale Cupei Italiei.

Biletul Zilei din Cupa Italiei, Cagliari vs Cremonese, cota 3

Cagliari vs Cremonese este de asemenea un duel între două formații din eșaloane diferite. Cagliari, echipă din Serie A, este superioară din mai multe puncte de vedere, având mai multă valoare, dar și mai multă experiență. E drept, poate că nu traversează o formă grozavă, însă un succes în acest meci este extrem de important pentru moral, de aceea ne așteptăm să dea totul pentru a face pasul spre următorul tur al competiției.

Biletul Zilei din Cupa Italiei, 3 pariuri pentru cota 3

Torino și Empoli sunt două dintre cele mai în formă echipe ale momentului în Serie A, ambele fiind neînvinse în actuala stagiune. Totuși, noi înclinăm spre formația torineză, care este superioară din punct de vedere al valorii. De asemenea, ținem cont și de faptul că joacă acasă, unde fanii au de multe ori un rol important, așa că vom miza pe un succes al său. Noi vom paria la siguranță, motiv pentru care alegem varianta “pauză sau final”.

Biletul Zilei din Cupa Italiei
Biletul Zilei din Cupa Italiei
Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Biletul Zilei din Cupa Italiei, concluzii finale

Biletul Zilei din Cupa Italiei este format din trei ponturi pariuri, după cum menționam, iar după cum se poate observa și din titlu, am ales să mergem pe mâna favoritelor. Toate echipele alese de noi joacă acasă, având mai multă valoare, așa că nu ar trebui să avem prea multe probleme. Totuși, dacă simți că acest bilet nu îți inspiră încredere, fie il poți modifica, fie poți arunca o privire peste celelalte recomandări de pe site-ul nostru.

PLASEAZĂ BILETUL ETAPEI DIN SERIE A CU 900 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite