Valencia vs Osasuna – Ponturi Pariuri La Liga 24.09.2024

Valencia vs Osasuna
Valencia vs Osasuna (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Valencia vs Osasuna este una programată să se joace marți seara, de la ora 20:00, aceasta contând pentru etapa a șaptea din La Liga, urmând să se dispute pe “Estadio de Mestalla”, unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.

Ce pariem la Valencia vs Osasuna?

În acest material am analizat confruntarea dintre Valencia vs Osasuna, în care ne așteptăm să avem parte de reușite, motiv pentru care am ales să pariem pe goluri. Am apelat la oferta agenției de pariuri online Unibet, care se remarcă printr-unul dintre cele mai bune pachete de bun-venit de pe piață, oferind nu mai puțin de trei bonsuri. Dacă vrei să le revendici și tu, nu trebuie decât să accesezi bannerul de mai jos și să te înregistrezi cu datele tale.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Valencia vs Osasuna

Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, gruparea gazdă este ușor favorită la victorie în această confruntare. De exemplu, aceasta primește o cotă de 2.15 la Unibet, în timp ce pentru un eventual succes al oaspeților avem o cotă de 3.75.

Cote pariuri Valencia vs Osasuna
Cote pariuri Valencia vs Osasuna

Valencia vine după o victorie importantă

Este fără dubii una dintre echipele de tradiție ale fotbalului din La Liga, însă care nu mai impresionează de o bună perioadă, în ultimele sezoane având prestații modest, cum este cazul și în actuala stagiune de altfel, neavând speranțe prea mari că va putea prinde locurile fruntașe.

“Liliecii” se situează în zona retrogradării în acest moment, ocupând penultimul loc al clasamentului din La Liga. Aceștia au adunat doar patru puncte în șase etape, reușind o victorie și un egal, suferind patru înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând cinci goluri, primind de două ori mai multe.

Ultima rundă de campionat a fost de bun augur pentru cei de la Valencia, aducându-le un succes important, care le dă un “boost” de încredere. Aceștia au primit vizita Gironei, formație angrenată în Champions League, reușind să se impună cu 2-0, grație golurilor marcate de Rioja și Gomez.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Mamardashvili; Correia, Tarrega, Mosquera, Vazquez; Barrenechea, Pepelu; D Lopez, Guerra, Rioja; D Gomez

Osasuna, fără puncte în deplasare

Nu este o echipă rea, însă este totuși mult sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, cel puțin pe hârtie, așa că agențiile de pariuri au multe argumente să o dea ca outsideră, mai ales că joacă în deplasare, urmând să aibă o misiune complicată.

Echipa din Pamplona nu arată deloc rău în actuala ediție de campionat, în prezent aflându-se în prima jumătate a clasamentului din La Liga, ocupând mai exact locul al optulea, cu zece puncte acumulate în șase etape. Aceasta și-a trecut în cont trei victorii și un egal, suferind două înfrângeri, în aceste jocuri marcând opt goluri, primind cu trei mai multe.

Cei de la Osasuna au obținut toate punctele pe teren propriu, având probleme în deplasare, aceștia pierzând mai întâi cu un categoric 4-0 pe terenul Gironei, urmând apoi un eșec cu Rayo Vallecano, scor 3-1, într-un meci în care Andrei Rațiu a marcat.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Herrera; Areso, Catena, Boyomo, Bretones; Torro; Ruben Garcia, Moncayola, Oroz, Zaragoza; Budimir

Ponturi pariuri Valencia vs Osasuna

Într-adevăr, Valencia este favorită la victorie în acest duel, iar chiar dacă are un moral bun după ultimul joc, nu putem merge pe mâna sa, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști. Noi anticipăm un duel echilibrat, însă în care reușitele nu vor lipsi, astfel că, pornind de la premisa că ambele vor înscrie, vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”, la o cotă de 1.45 oferită de Unibet.

Peste 1,5 goluri @ Cota 1.45

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite