Real Betis vs Mallorca – Ponturi Pariuri La Liga 23.09.2024

Real Betis vs Mallorca
Real Betis vs Mallorca (sursa foto – facebook.com)

Real Betis vs Mallorca este meciul care va trage cortina peste etapa a șasea din cadrul campionatului spaniol, acesta fiind programat să se joace luni seara, de la ora 22:00, pe “Estadio Benito Villamarín”, unde așteptăm o evoluție solidă din partea gazdelor.

Analizăm duelul dintre Real Betis vs Mallorca

Într-o zi cu puține partide, Real Betis vs Mallorca este unul dintre cele mai interesante meciuri de astăzi, așa că nu puteam să îl trecem cu vederea. În continuarea acestui material am pregătit o analiză din care te-ai putea inspira, iar de asemenea, am selectat și o variantă de pariere într-o cotă foarte bună de 1.91, pe care am ales-o de la Unibet, una dintre agențiile de pariuri de top din România.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Real Betis vs Mallorca

După cum era de așteptat, formația gazdă pornește cu prima șansă în această confruntare, fiind ce-i drept mai puternică. De exemplu, cei de la Unibet oferă o cotă de 1.91 pentru un succes al acesteia, în timp ce pentru o eventuală victorie a oaspeților avem o cotă de 4.90.

Cote pariuri Real Betis vs Mallorca
Cote pariuri Real Betis vs Mallorca

Real Betis caută al treilea succes la rând

Este fără îndoială o echipă mai valoroasă, dar și mai experimentată, care are performanțe mult mai importante decât adversra sa, astfel că bookmakerii au multe argumente încât să o dea ca favorită în această confruntare, mai ales că benficiază și de avantajul propriului teren, unde suporterii pot avea un rol important.

Andaluzii se găsesc în zona de mijloc a clasamentului din La Liga, ocupând mai exact locul al zecelea, cu opt puncte acumulate în cinci partide. Aceștia au înregistrat două victorii și două remize, suferind un eșec, în urma acestor jocuri marcând cinci goluri, primind patru.

Cei de la Real Betis au un moral bun înainte de această confruntare, având în vedere faptul că vin după două victorii, ambele pe teren propriu. S-au impus mai întâi cu 2-0 în disputa cu Leganes, câștigând apoi duelul cu Getafe, scor 2-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli

Mallorca nu arată rău în ultima perioadă

Este o echipă modestă, de pluton, care nu dispune de un lot suficient de puternic încât să aibă așteptări prea mari la locurile fruntașe, însă care are resursele necesare pentru a nu își face prea multe probleme în privința retrogradării în eșalonul al doilea.

Gruparea vizitatoare este chiar sub adversara sa în clasamentul din La Liga, pe locul 11, fiind la egalitate de puncte, având însă un golaveraj mai slab, dar și cu un meci mai mult disputat. Cele șase partide i-au adus două victorii, două egaluri și două eșecuri, în urma acestor jocuri marcând patru goluri, primind tot atâtea.

Cei de la Mallorca vin după un succes extrem de important, în ultimul joc primind vizita celor de la Real Sociedad, în fața cărora s-au impus la scor minim, grație golului marcat de Abdon Prats.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi

Ponturi pariuri Real Betis vs Mallorca

Real Betis este mai puternică, după cum și menționam, fiind de asemenea superioară adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că avem mari așteptări de la aceasta. Joacă totuși pe teren propriu, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor, așa că mizăm pe faptul că va face o figură frumoasă și va obține toate cele trei puncte puse în joc. Așadar, mergem pe mâna gazdelor, la o cotă foarte bună de 1.91 oferită de Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.91

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite