Biletul Zilei Cota 3 22.09.2024: Pariuri Speciale pe derby-uri

Biletul Zilei Cota 3 22.09.2024: Pariuri Speciale pe derby-uri / sursă foto Facebook.com

Astăzi avem parte de Derby della Madonnina și de super înfruntarea de Premier League – Manchester City vs Arsenal – astfel că am ales două pariuri speciale care ne alcătuiesc Biletul Zilei Cota 3 22.09.2024.

Cu siguranță ca Inter vs AC Milan și City vs Arsenal reprezintă două dintre cele mai tari meciuri azi, pe care pariorii cu siguranță nu le vor rata. Probabil majoritatea pronosticurilor se vor baza pe goluri sau pe soliste, însă eu am găsit două ponturi la pariuri speciale, care merită atenția noastră! Cota este una de peste 3, astfel că avem ocazia de a ne multiplica bonusul de bun venit.

Biletul Zilei Cota 3 22.09.2024

MeciCotăPronostic
Manchester City vs Arsenal2.27peste 1.5 șuturi pe poarta Erling Haaland
Inter Milano vs AC Milan1.45se deschide scorul cu șut
Biletul Zilei Cota 3 22.09.2024

În cele ce urmează vom dezvolta puțin cele două alegeri speciale de pe Biletul Zilei Cota 3 22.09.2024

Biletul Zilei Cota 3: mergem pe mâna lui Haaland

Erling Haaland pare să nu aibă adversar în acest sezon de Premier League. Jucătorul scandinav a marcat deja de 9 ori în campionat și este la 4 lungimi în fața lui Luis Diaz, jucătorul liderului Liverpool. În ultima etapă, Haaland a bifat o dublă contra celor de la Brentford, pe care practic a reușit să o învingă singur.

Înainte de duelul contra albinelor, Erling Haaland a strălucit cu Ipswich pe teren propriu și cu West Ham în deplasare. Atacantul norvegian în vârstă de 24 de ani a bifat câte un hattrick în cele două partide. La mijlocul săptămânii însă, acesta nu a putut să își ajute prea mult echipa contra cleor de la Manchester City, în prima rundă de UEFA Champions League.

Haaland a evoluat în nota echipei, iar tabela de marcaj a rămas nemodificată timp de 90 de minute. Acum, pe Etihad Stadium, acesta vrea să se revanșeze față de suporteri. Mizăm în Manchester City vs Arsenal pe minim 2 șuturi pe poartă din partea lui Erling Haaland.

  • Echipă probabilă Manchester City: Ederson – Lewis, Akanji, Stones, Walker – Gundogan, Kovacic – Grealish, De Bruyne, Foden – Haaland
  • Echipă probabilă Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Timber – Jorginho, partey, Trossard – Saka, havertz, Sterling
Biletul Zilei Cota 3 22.09.2024

Derby della Madonnina spectaculos?

De la ora 21:45, toții fanii fotbalului italian și nu numai vor fi cu ochii ațintiți spre marele derby Inter vs AC Milan, din etapa a 5-a de Serie A. Gazdele se află pe locul 6 în clasament, în timp ce oaspeții ocupă abia poziția a 10-a. Evident, vorbim despre startul de sezon, însă cele două trebuie să înceapă să adune puncte.

Pe fază ofensivă, atât Inter cât și Milan arată foarte bine – ambele reușind să marcheze de 9 ori până acum. Dacă Inter a remizat alb la debutul în noul sezon de Champions League, AC Milan a pierdut pe teren propriu cu Liverpool – scor 1-3. Diseară ne așteaptă un derby încins, deoarece o victorie ar ajuta enorm ambele tabere – din punct de vedere moral.

În ultimele două derby-uri disputate în Serie A, am asistat la nu mai puțin de 9 goluri, statistică ce ne oferă încredere să plasăm ponturi pariuri pe goluri și diseară. Am ales un pronostic special pe Biletul Zilei Cota 3 și anume faptul că scorul se va deschide cu șut. Ambele echipe au în componență jucători de calitate pe fază ofensivă, care preferă să joace cu mingea la picior, astfel că nu mă aștept ca deschiderea de scor să vină cu capul.

  • Echipa probabilă Inter: Sommer; Pavard, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Martinez
  • Echipa probabilă AC Milan: Maignan; Emerson, Tomori, Pavlovic, Hernandez; Fofana, Loftus-Cheek; Pulisic, Reijnders, Leao; Morata

Ce părere ai despre cele două ponturi pariuri de pe Biletul Zilei Cota 3?

Pariază Biletul Cota 3 cu 500 RON BONUS
ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite