Inter Milan vs AC Milan – Ponturi Pariuri Serie A 22.09.2024

Inter Milan vs AC Milan
Inter Milan vs AC Milan (sursa foto – facebook.com)

Inter Milan vs AC Milan este cel mai așteptat meci al etapei a cincea din cadrul campionatului italian, acesta fiind programat să se joace în această seară, de la ora 21:45, urmând să se dispute pe “San Siro”.

Inter Milan vs AC Milan, meciul etapei în Serie A

Inter Milan vs AC Milan este fără dubii unul dintre cele mai tari meciuri de azi, iar noi nu aveam cum să îl trecem cu vederea, motiv pentru care l-am analizat și am ales și un pronostic. Noi ne-am bazat pe oferta agenției de pariuri online Unibet, care vine în întâmpinarea clienților noi cu un pachet de bun-venit foarte tare, oferind trei bonusuri. Dacă vrei și tu să profiți de ofertă, accesează bannerul de mai jos!

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Inter Milan vs AC Milan

Așa cum era de așteptat, cei de la Inter Milan pornesc cu prima șansă în această confruntare, fiind cu siguranță mai puternici în acest moment. La Unibet, aceștia au o cotă de 1.64 la victorie, în timp ce cei de la AC Milan primesc o cotă de 5.20 în cazul unui eventual succes.

Cote pariuri Inter Milan vs AC Milan
Cote pariuri Inter Milan vs AC Milan

Inter Milan este neînvinsă în acest sezon

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare, fiind una dintre marile forțe ale fotbalului italian. Este mai valoroasă decât adversara sa, iar de asemenea, are și realizări mai mari în ultimii ani, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită în această înfruntare.

Trupa lui Simone Inzaghi a defilat în sezonul precedent, câștigând titlul la pas. În acest început de campionat nu are neapărat cele mai bune evoluții, fiind pe locul al șaselea în clasament, cu opt puncte, la trei lungimi de liderul Torino, care are și cu un meci în plus.

Cei de la Inter Milan au înregistrat doar două victorii în toate cele cinci partide disputate în actuala stagiune, cu Lecce și Atalanta, ambele venind pe teren propriu. Aceștia vin după două rezultate de egalitate în deplasare, jucând cu Monza în campionat, dar și cu Manchester City în Champions League.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Sommer; Pavard, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Martinez

Prestații modeste pentru AC Milan

Este la rândul său o echipă cu mari pretenții, care are în spate performanțe uriașe obținute de-a lungul anilor. Este însă sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că nu este o surpriză faptul că agențiile de pariuri au ales să o dea ca outsideră în acest duel.

Echipa antrenată de Paulo Fonseca se situează în zona mediană a clasamentului din Serie A, în prezent ocupând treapta a zecea. Este la trei lungimi de adversara sa, cele patru etape de până acum aducându-i un succes, două egaluri și un eșec, în urma acestor jocuri marcând nouă goluri, primind șase.

Ultima rundă de campionat a fost de bun augur pentru cei de la AC Milan, aducându-le un succes clar, impunându-se cu 4-0 în duelul de pe teren propriu cu modesta Venezia. A urmat însă apoi un eșec usturător în confruntarea de Champions League cu Liverpool, pierzând cu 1-3 acasă.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Maignan; Emerson, Tomori, Pavlovic, Hernandez; Fofana, Loftus-Cheek; Pulisic, Reijnders, Leao; Morata

Ponturi pariuri Inter Milan vs AC Milan

După cum menționam, Inter Milan este superioară adversarei sale din mai multe puncte de vedere, iar cum aceasta are și prestații mai solide decât adversara sa în sezonul actual, ne așteptăm să facă o figură frumoasă, mai ales că și publicul va fi de partea sa. Așasar, mergem pe mâna celor de la Inter, la o cotă de 1.64 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Gazdele câștigă @ Cota 1.64

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite