Biletul Zilei Europa League 25.09.2024: Cota bombă de 10

Biletul Zilei Europa League 25.09.2024: Cota bombă de 10 / sursă foto Facebook.com

Astăzi, 25.09.2024, avem parte de o seară europeană pe cinste în fotbalul de pe Bătrânul Continent, iar eu am pregătit pentru voi Biletul Zilei Europa League. Cota este una foarte bună, de 10.00, cu care ne putem multiplica veniturile!

Avem nu mai puțin de 6 pronosticuri pregătite din prima etapă de Europa League. Dacă vrei și tu să încasezi alături de noi 500 RON Bonus la una din cele mai tari case de pariuri online din România – Betano – și să îți încercă norocul cu o cotă de 10, atunci citește articolul în continuare.

Biletul Zilei Europa League 25.09.2024

MeciCotăPronostic
Bodo/Glimt vs FC Porto1.57ambele echipe marchează
Dynamo Kiev vs Lazio1.70ambele echipe marchează
Galatasaray vs PAOK1.62Galatasaray câștigă
Manchester United vs Twente1.32Manchester United câștigă
Midtjylland vs Hoffenheim1.30ambele echipe marchează sau peste 2.5 goluri
Nice vs Real Sociedad1.381X (Nice nu pierde)
Biletul Zilei Europa League 25.09.2024

Mergem pe goluri pe Biletul Zilei Europa League 25.09.2024

Primele două meciuri pe care le-am luat în considerare atunci când am format Biletul Zilei Europa League, sunt cele dintre Bodo/Glimt și FC Porto respectiv Dynamo Kiev și Lazio. În cazul ambelor înfruntări, ne așteptăm ca formațiile să modifice tabela de marcaj.

Gruparea din Norvegia a reușit câteva rezultate impresionante acasă, în ultimele luni. Bodo/Glimt a trecut de Brann cu scorul de 5-1, a învins-o pe RFS cu scorul de 4-0, apoi a marcat de 4 ori cu Haugesund și Jagiellonia. De asemenea, Sarpsborg 08 a încasat nu mai puțin de 6 goluri pe Aspmyra Stadium.

De partea cealaltă, FC Porto este una din cele mai experimentate formații ce vor evolua în Europa League, în acest sezon. Lusitanii se gândesc la fazele superioare ale competiției, așadar vor încerca să obțină primele puncte.

În ceea ce privește meciul dintre Dynamo Kiev și Lazio, ei bine italienii pornesc cu prima șansă, însă au dovedit în acest debut de sezon că au probleme serioase în defensivă. Verona, AC Milan, Udinese sau Venezia au marcat cu ușurință, iar trupa ucraineană are toate motivele să creadă în șansa ei.

Biletul Zilei Europa League 25.09.2024

Manchester United și Galatasaray, solistele zilei?

Suporterii de pe Old Trafford își doresc să trăiască din nou seri europene, iar Europa League reprezintă o competiție mai mult decât accesibilă pentru starurile lui Erik ten Hag. Rashford, Bruno Fernandes & co. nu își permit un pas greșit în meciul cu Twente – un adversar destul de modest.

De partea cealaltaă, Galatasaray a ratat calificarea în UEFA Champions League, iar elevii lui O. Buruk încearcă să se revanșeze față de fani, în Europa League. Lotul gazdelor este unul foarte bun, cu jucători experimentați precum Torreira, Dries Mertens sau Batshuayi.

PAOK nu rerepzintă un adversar facil, însă la Istanbul nu le dau prea multe șanse elenilor – care au impresionat în ultimul an mai mult pe teren propriu. Mizăm așadar pe Manchester United și Galatasaray pe Biletul Zilei Europa League. Pontul la pariuri în cazul ambelor partide este ”1 solist”.

Încasează 500 RON și pariază Biletul Zilei Europa League

Ce am mai pariat pe Biletul Zilei Europa League 25.09.2024?

Următorul pont la pariuri provine din Danemarca, acolo unde așteptăm spectacol în meciul Midtjylland vs Hoffenhaim. Rezultatele gazdelor din ultima vreme vorbesc de la sine: 3-2 cu Sonderjyske, 2-3 cu Slovan Bratislava, 3-1 cu Silkeborg, 2-1 cu FC Copenhaga sau 4-1 cu Hillerod. Sunt rezultate care confirmă jocul spectaculos pe care scandinavii îl au.

Ultimul pronostic este bazat pe Nice, o formație care are un moral excelent după succesul de vineri. Gazdele au învins-o pe St. Etienne în Ligue 1 cu un 8-0 istoric! Ofensiva arată excelent, Nice marcând recent de 4 ori în poarta celor de la Angers.

De partea cealaltă, Real Sociedad a ratat complet începutul de sezon, pierzând în campionat cu formații precum Alaves sau Mallorca.

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite