Biletul etapei Serie A – cota 8 din 6 pariuri, 21 septembrie

Biletul etapei Serie A - cota 8 din 6 pariuri, 21 septembrie
Biletul etapei Serie A – cota 8 din 6 pariuri, 21 septembrie (sursa foto – facebook.com)

Runda a cincea din cadrul campionatului italian propune câteva partide extrem de interesante, motiv pentru care am decis să alcătuim Biletul etapei Serie A. Noi am ales să pariem simplu, așa că am selectat șase pronosticuri, cu care am format o cotă de 8, care sperăm să ne aducă profit.

Ne aduce profit Biletul etapei Serie A?

MeciData/OraCotaPronostic
Juventus vs Napoli21.09 – 19:001.40Peste 1,5 goluri
Lecce vs Parma21.09 – 21:451.38Parma marchează
Fiorentina vs Lazio22.09 – 13:301.35Peste 1,5 goluri
Roma vs Udinese22.09 – 19:001.451 pauză sau final
Inter vs Milan22.09 – 21:451.431X & peste 1,5 goluri
Atalanta vs Como23.09 – 21:451.48Atalanta câștigă
Biletul etapei Serie A în cota 8

Ne așteaptă un weekend încărcat, cu foarte multe partide interesante în campionatele de top din Europa, iar tipsterii site-ului XBets au depus eforturi pentru a venit cu cât mai multe ponturi pariuri în atenția voastră, așa că aveți de unde să vă inspirați. În acest material avem Biletul etapei Serie A, pe care, după cum menționam, am ales șase evenimente, pe care le vom analiza pe scurt în rândurile de mai jos. Vezi despre ce este vorba!

Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Avem 6 pariuri pe Biletul etapei Serie A

Primul meci de pe biletul nostru este și unul dintre cele mai interesante din cadrul acestei etape de Serie A. Juventus și Napoli se vor întâlni la Torino, într-un duel în care noi ne așteptăm să avem parte de spectacol. Ambele echipe traversează o formă foarte bună, iar în mod normal ar trebui să asistăm la o confruntare cu reușite la ambele porți, însă, pentru o siguranță mai mare, vom alege varianta “peste 1,5 goluri”.

Biletul etapei Serie A, Lecce vs Parma, cota 8

Parma este una dintre cele mai ofensive echipe angrenate în actuala ediție de Serie A, aceasta arătând foarte bine pe faza de atac. A marcat în fiecare dintre cele patru partide de campionat de până acum, deși a dat piept cu echipe precum Napoli, Fiorentina sau AC Milan, așa că avem toate motivele să credem că va puncta minim o dată în poarta modestei Lecce.

Partide interesante pe Biletul etapei Serie A

Ziua de duminică ne rezervă alte meciuri foarte interesante în Serie A, Fiorentina vs Lazio fiind unul dintre cele mai tari, în care ne așteptăm ca spectacolul să nu lipsească. Vorbim de două formații cu pretenții, care în acest sezon reprezintă Italia în cupele europene, așa că avem așteptări de la acestea, de aceea ne așteptăm să ne ofere un duel cu goluri.

AS Roma este mare favorită în duelul cu Udinese, fiind mult mai valoroasă, beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, unde suporterii au de multe ori un rol foarte important. Așteptăm un succes al acesteia, însă pentru un plus de siguranță vom alege varianta “pauză sau final”.

Biletul etapei din Serie A
Biletul etapei Serie A
Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Inter vs Milan, meciul “vedetă” pe Biletul etapei Serie A

Derby-ul dintre Inter Milan vs AC Milan este fără dubii capul de afiș al acestei etape, așa că nu aveam cum să nu îl includem pe biletul etapei Serie A. Inter arată mult mai bine decât rivala sa în actuala stagiune, de aceea ne așteptăm să scoată un rezultat pozitiv. În același timp, anticipăm spectacol, având în vedere faptul că vorbim de două nume grele, care au resurse în ofensivă, motiv pentru care alegem un pariu combo.

Biletul nostru se încheie cu duelul dintre Atalanta vs Como, programat să se joace luni seara. Bergamascii sunt mari favoriți la casele de pariuri, fiind mult mai valoroși, mai experimentați, având de asemenea și sprijinul fanilor de partea lor. În mod normal nu ar trebui să întâmpine probleme în a obține cele trei puncte, așa că mergem cu încredere pe mâna lor.

Cota 8 din 6 meciuri pe Biletul etapei Serie A

Pentru biletul nostru am ales șase ponturi pariuri, în care avem mare încredere că ne vor aduce profit la finalul acestei etape de Serie A. După cum observați, am ales să pariem simplu, însă dacă există vreun pronostic ce nu vă inspiră încredere, puteți foarte simplu să îl eliminați. Ba mai mult, puteți accesa pagina noastră și puteți alege orice altă variantă de pariere propusă de tipsterii XBets.

PLASEAZĂ BILETUL ETAPEI DIN SERIE A CU 900 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite