Heidenheim vs Freiburg – Ponturi pariuri Bundesliga 21.09.2024

Heidenheim vs Freiburg - Ponturi pariuri Bundesliga 21.09.2024
Heidenheim vs Freiburg – Ponturi pariuri Bundesliga 21.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Sâmbăta, 21 septembrie 2024, de la ora 16:30, pe “Voith-Arena”, vom asista la întâlnirea Heidenheim vs Freiburg ce face parte din configurația etapei a patra din Bundesliga.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Heidenheim are un atac de invidiat!

Inevitabilul s-a produs, iar primul eșec a venit pentru formația pregătită de Franck Schmidt care s-a deplasat pe “Signal Iduna Park” în runda anterioară, acolo unde nu s-au făcut de râs în confruntarea cu Borussia Dortmund, chiar dacă tabela a indicat 4-2 în favoarea adversarilor.

Acesta a fost cel de al șaselea meci din acest sezon în care au înscris de cel puțin două ori. În primele apariții de pe teren proriu ba chiar au marcat și mai mult, 3-2 în victoria contra suedezilor de la Hacken și 4-0 în duelul de Bundesliga contra celor de la FC Augsburg.

Situația lor din campionat nu s-a schimbat foarte mult, rămânând în continuare în top 4, cu un total de 6 puncte și un golaveraj onorabil de +4. Se afla pe podium la ora actuala în ceea ce privește ofensiva, având nu mai puțin de 8 reușite până în acest moment.

  • Echipa probabilă: Muller; Traore, Mainka, Gimber, Fohrenbach; Schoppner, Maloney; Beck, Wanner, Scienza; Pieringer

Cote pariuri Betano – Heidenheim vs Freiburg

Cote pariuri Heidenheim vs Freiburg
Cote pariuri Heidenheim vs Freiburg

Casele de pariuri online anticipează un duel echilibrat în care nu avem o favorita certă, cele două primind coate aproape asemănătoare la victorie, 2.67 pentru gazde, respectiv 2.65. Un rezultat de egalitate în Heidenheim vs Freiburg ne-ar aduce un profit de 3.35 ori mai mare.

Freiburg vine cu gândul la victorie!

“Brazilienii din Breisgau” au primit vizita celor de la Bochum în etapa trecută. Chiar dacă au dominat ostilitățile în prima repriza, adversari au fost cei ce au marcat primi, însă în partea a doua nu s-au lăsat descurajați și au izbutit să întoarcă soarta celor 3 puncte gratie dublei reușite de Junior Adamu.

După aspectul jocului, trupa antrenata de Julian Schuster ar fi meritat o victorie mai categorică, raportul ocaziilor fiind clar în favoarea lor 27 la 13. Singura lor deplasare de până acum în campionat s-a consumat la Munchen, acolo unde au pierdut în fața lui Bayern, doar cu 2-0.

Per total, începutul de stagiune nu este unul deloc rău pentru formația vizitatoare care au acumulat 6 puncte în primele 3 etape cu care se clasează pe 7. Anul trecut nu au izbutit să obțină decât un punct din duelurile disputate cu cei de la Heidenheim.

  • Echipa probabilă: Atubolu; Kubler, Rosenfelder, Lienhart, Gunter; Eggestein, Osterhage; Doan, Dinkci, Grifo; Adamu

Ponturi fotbal Bundesliga – Heidenheim vs Freiburg

Sunt toate șansele să asistam la un meci cu goluri având în vedere că este implicată Heidenheim care a impresionat din acest punct de vedere. De cealaltă parte, Freiburg are și ea un început pozitiv de stagiune și mă aștept să înscrie cel puțin un gol în această confruntare. Așadar, consider opțiunea de “GG” a fi una excelentă pentru bilete noastre de sâmbăta.

Ambele echipe inscriu @ 1.53

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite