Manchester City vs Arsenal – Superpariu Cota 2, 22.09.2024

Manchester City vs Arsenal – Superpariu Cota 2, 22.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Manchester City vs Arsenal reprezintă derby-ul etapei cu numărul 5 din Premier League. Două dintre favoritele la titlu în această stagiune se vor înfrunta pe Etihad Stadium, duminică, 22.09.2024 – de la ora 18:30.

Evident, partida pentru fotoliul de lider se numără printre meciurile azi la TV, microbiștii având ocazia de a urmări în direct duelul pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Cetățenii sunt favoriți în oferta celor de la Superbet – operatorul online unde vom paria Superpariul de cota 2 – având o cotă la pariuri de 1.80. Succesul oaspeților este cotat cu 4.45, în timp ce un eventual rezultat de egalitate a primit o cotă pariuri de 3.65.

Pachet de 500 RON Bonus

City, doar două meciuri fără gol marcat acasă, în 2024

Miercuri, Manchester City a primit vizita celor de la Inter Milano, în prima rundă de UEFA Champions League. Cele două formații s-au anihilat reciproc și nu au reușit să modifice tabela de marcaj. O singură dată s-a mai întâmplat în 2024 ca trupa lui Pep Guardiola să nu poate marca pe teren propriu. Împotriva cui? Chiar a celor de la Arsenal, pe 31 martie, când se înregistra tot o remiză albă.

Este așadar un meci important pentru cetățeni, care își doresc să dovedească faptul că au trecut peste aceste rezultate, iar fanii vor să vadă spectacol în Manchester City vs Arsenal. În campionat, gazdele au adunat 12 puncte în primele 4 runde și ocupă locul 1 în clasament.

Runda precedentă, City a avut emoții pe teren propriu cu Brentford, atunci când a încasat gol în minutul 1. Erling Haaland a întors însă rezultatul în minutele 19 și 32, stabilind astfel scorul final al întâlnirii – 2-1.

  • Echipă probabilă Manchester City: Ederson – Lewis, Akanji, Stones, Walker – Gundogan, Kovacic – Grealish, De Bruyne, Foden – Haaland

O. Bobb și Nathan Ake sunt în continuare accidentați. În rest, Pep Guardiola nu are bătăi de cap în alcătuirea primului 11.

Arsenal încearcă să preia supremația

Arsenal încearcă din nou să lupte cu Manchester City la titlu și să preia supremația, însă misiunea pe Etihad se anunță una infernală și tocmai de aceea cotele la pariuri pentru succesul oaspeților sunt destul de mari.

Un singur pas greșit au făcut londonezii până acum, în remiza cu Brighton de pe Emirates – 1-1 în runda a 3-a. Înainte de acel rezultat de egalitate, Arsenal le învingea pe Wolves și Aston Villa cu scorul de 2-0. Weekend-ul trecut, Saka & co. s-au impus în derby-ul Londrei de Nord cu Tottenham, 1-0 în deplasare.

Gabriel a fost cel care a rupt echilibrul în minutul 64 al partidei, din pasa lui Saka. Raheem Sterling și-a făcut debutul pentru tunari etapa precedentă și este așteptat să înceapă titular în Manchester City vs Arsenal.

  • Echipă probabilă Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Timber – Jorginho, partey, Trossard – Saka, havertz, Sterling

Calafiori, Merino, Odegaard, Tierney, Tomiyasu și Zinchenko sunt toți în pericol de a rata marele meci Manchester City vs Arsenal, din pricina accidentărilor.

Ce am pariat pe cota 2 la Manchester City vs Arsenal?

O victorie astăzi ar însemna enorm pentru elevii lui Pep Guardiola. Nu doar că aceștia s-ar îndepărta de Arsenal, însă ar lua și un avans moral față de Mikel Arteta & co. Fanii cu siguranță au digerat greu remiza albă cu Inter, aceștia fiind obișnuiți cu goluri multe pe Etihad Stadium.

Astăzi, în mod normal cetățenii vor domina autoritar meciul Manchester City vs Arsenal. Tocmai de aceea, toate cele 3 pronosticuri ce alcătuiesc Superpariul Cota 2 preluat de la Superbet, se bazează pe gazde:

  • ⚽ Manchester City marchează
  • ⚽ Manchester City va avea minim un cartonaș
  • ⚽ Manchester City va avea minim 5 cornere
Pariază Superpariul cu 500 RON BONUS!
VREAU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite