Biletul zilei azi la pariuri 19.09.2024 – Miza 3000 RON pe doua meciuri din Champions League

Biletul zilei azi la pariuri 19.09.2024 - Miza 3000 RON pe doua meciuri din Champions League
Sursa foto: Arsenal ( oficial Facebook)

Biletul zilei azi la pariuri vine tot din prima etapa de Champions League. Se pare că noul format ne oferă câteva surprize în plus și putem bucura de o zi extra de meciuri spectaculoase. Desigur, în acest articol o să găsiți doua ponturi plasate cu miza de 3000 RON pe platforma celor de la Superbet.

MeciOraPronosticCota
Monaco vs Barcelona22:00GG sau 3+Cota 1.28
Atalanta vs Arsenal22:00suturi prima repriza – peste 1,5 Arsenal1.42
Tabel cote Superbet – 19.09.2024
PLASEAZA ACUM BILETUL ZILEI

Biletul zilei a fost plasat astăzi la Superbet, acolo unde avem 500 RON bonus și mai multe avantaje de care ne putem folosi. Puțin mai jos o să găsiți și analiza celor doua pronosticuri pe care am decis să le adaug pe biletul de astăzi. Desigur, pe site-ul comunității o să găsiți mai multe variante interesante, cota 2 sau combo-uri ce merita încercate. Vă așteptam și în grupul de Telegram pentru a tine cât mai strâns legătură.

Biletul zilei azi la pariuri 19.09.2024 – Un nou succes pentru Barcelona?

Sub comanda lui Hansi Flick, Barcelona a devenit principala candidată la titlu în LaLiga. Catalanii au 5 victorii din 5 și marchează pe bandă rulantă. După 3 succese cu scourl de 2-1 în fața celor de la Valencia, Bilbao & Vallecano, oaspeții de astăzi au umilit-o pe Valladolid cu scorul de 7-0. În weekend aceștia nu le-au dat nici o șansă celor de la Girona și s-au impus cu scorul de 4-1. Astfel putem spune că moralul echipei este unul foarte bun și putem lua în considerare mai multe variante de pariuri pentru aceasta partida.

Pe cealaltă parte, Monaco este o formație ce joaca foarte bine pe teren propriu. Aceștia au început destul de bine sezonul în Ligue 1. Aceștia au reușit să obțină 3 victorii și au remizat o singura data în deplasare. Drept urmare, putem spune că monegascii pot pune probleme unei formații de calibrul celor la Barcelona. Ne așteptam să avem parte de un meci disputat din care golurile să nu lipsească.

Arsenal isi face loc pe biletul zilei din fotbal

Dacă ne raportăm la valoarea lotului de care dispune, dar și la prestațiile din ultimele sezoane, nu am greși dacă am spune că este una dintre cele mai bune echipe ale lumii. Este peste nivelul adversarei sale din multe puncte de vedere, așa că, după cum era și normal, pornește ca favorită, deși va avea o misiune complicată, jucând totuși în deplasare.

Din acest motiv o să evitam pariurile pe goluri sau soliști și mergem pe unul mai inedit. Arsenal este o formație ce ataca destul de direct, astfel că mă aștept să aibă o medie de suturi ridicata. În ultimele doua confruntări din Premier League, aceștia au avut o medie de 3 suturi pe poarta în prima repriza.

301 Rotiri Gratuite la 20 Dazzling Hot
JOACA CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite