Biletul zilei azi din fotbal: Pariuri pe două meciuri tari din UCL, 19.09.2024

Biletul zilei azi din fotbal: Pariuri pe două meciuri tari din UCL, 19.08.2024
Sursă foto: BleacherReport.com

Biletul zilei azi din fotbal vine tot din prima etapă din grupa Champions League, care după cum bine știți, din acest sezon, are un nou format, în care fiecare echipă calificată joacă 4 meciuri în deplasare și 4 meciuri pe teren propriu, fără tur – retur. Ca și rezultate impresionante amintim faptup că Bayern a trecut de Dinamo Zagreb cu scorul de 9-2, ocupând astfel fotoliul de lider, iar Celtic a trecut de Slovan Bratislava cu 5-1.

MeciPronosticCotă
AS Monaco – FC BarcelonaBetbuilder: handicap 3+ & sub 7.5 cartonașe1.38
Atalanta – Arsenal FCBetbuilder: Sub 4.5 goluri & sub 11.5 cornere & Arsenal sub 0.5 cartonașe roșii1.42
Biletul zilei azi din fotbal în cota 1.95, 19 septembrie 2024

Biletul zilei azi din fotbal: AS Monaco – FC Barcelona – Cota 1.38

Azi continuă ziua 3 de Champions League, unde, la fel ca marți și miercuri avem meciuri tari azi, precum cel anuțat mai sus dintre Monaco și Barcelona, ambele cu un parcurs impecabil în debutul sezonului 24/25.

Două echipe care au făcut starturi de sezon neînvinse se întâlnesc joi pe Stade Louis II în Liga Campionilor, unde Monaco o găzduiește pe Barcelona de la ora 22:00. Ambele cluburi au terminat pe locul 2 în ligile lor în sezonul trecut, dar au făcut starturi promițătoare pentru a spera la titlu în acest nou sezon.

Barcelona nu îl va avea înaintea acestui joc pe Dani Olmo, marcator al unui joc de senzație în meciul cu Girona, acesta alăturându-se unei liste lungi de indisponibili precum: Frenkie de Jong, Fermin Lopez, Gavi, și Andreas Christensen. Pariul nostru mizează pe faptul că Monaco va fi o rocă tare în acest duel contra catalanilor.

100% BONUS la depunere 500 RON

Biletul zilei azi din fotbal: Atalanta vs Arsenal FC – cota 1.42

Arsenal va primi vizita deținătoarei trofeului Europa League, echipă care a spart gheața în finala cu Leverkusen, câștigând cu un drastic scor de 3-0, echipa germană venind după o lungă serie de meciuri fără înfrângere. Oaspeții au reușit o victorie în serie A, în derbiul din Firenze, câștigat cu 3-2.

Tunarii îi vor avea disponibili pentru joc pe Declan Rice, Riccardo Calafiori și Bukayo Saka. Martin Odegaard, totuși, se confruntă cu o perioadă lungă de absență după leziuni semnificative ale ligamentelor gleznei.

Atalanta trebuie să fie atentă ce tactică va avea împotriva trupei lui Saka & Co, având în vedere că Rafael Toloi, Ben Godfrey, Giorgio Scalvini și Gianluca Scamacca sunt în continuare pe margine. Pontul nostru merge pe goluri puține în acest joc.

Biletul zilei azi din fotbal la Betano, 19.09.2024

Pariul zilei este compus din 2 pronosticuri din cadrul ofertei Betano la două meciuri din ziua a treia din noul format Champions League, unde mizăm pe goluri, cartonașe și cornere.

Biletul zilei azi din fotbal la Betano, 19.09.2024
PARIAZĂ BILETUL ZILEI CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite