Cota 2 din fotbal azi 17.09.2024 – Jucam pe favoritele din Champions League

Cota 2 din fotbal azi 17.09.2024 - Jucam pe favoritele din Champions League
Sursa foto: FC Bayern Munchen ( oficial Facebook)

Champions League is back! Cred ca este una dintre frazele pe care orice pasionat al sportului rege isi doreste sa o auda. Cele mai importante meciuri de azi nu aveau cum sa nu aduca in prim-plan si cota 2 din fotbal 17.09.2024. Avem doua ponturi pariuri din cea mai tare competitie din lume, iar apoi mergem putin pana in campionatul Turciei.

MeciOraPronosticCota
Galatasaray vs Gaziantep20:001 & peste 1,5 goluri1.35
Real Madrid vs Stuttgart22:001 solist1.35
Bayern Munchen vs Zagreb22:001 solist1.13
Tabel Cote Betano – 17.09.2024

PLASEAZA ACUM COTA 2 DIN FOTBAL

Putem spune ca de astazi incepe cu adevarat spectacolul in noul format Uefa Champions League. Colegii mei s-au asigurat ca toate partidele sunt deja analizate si o sa gasiti pe site-ul comunitatii mai multe bilete, avancronici sau combo-uri interesante. Cota 2 din fotbal pare destul de simpla pentru ca mergem pe 3 favorite destul de mari. Nu vreau sa ne complicam foarte mult, asa ca vom pastra acest bilet cat mai sigur. Desigur, in grupul de Telegram o sa revin si cu alte ponturi pariuri interesante pentru oamenii din comunitate. Va astept!

Cota 2 din fotbal – Real Madrid mare favorita in aceasta editie

Madrilenii au în palmares 15 titluri în cea mai importantă competiție inter-cluburi, iar cu siguranță vor încerca să fie primii care vor triumfa și în noul format. După meciul cu Stuttgart, aceștia vor mai da piept cu Lille, Borussia Dortmund, AC Milan, Liverpool, Atalanta, Salzburg și Brest.

Trupa lui Carlo Ancelotti este neînvinsă în acest sezon, în cele șase partide disputate reușind patru victorii și două egaluri, în urma cărora a marcat de 11 ori, primind doar două goluri. Ultima dată s-a deplasat în fieful celor de la Real Sociedad, unde s-a impus cu 0-2, în urma a două reușite venite din penalty-uri, transformate de Vinicius Junior și Kylian Mbappe.

Cota 2 din fotbal – Moral scazut pentru cei din Zagreb

Din punctul meu de vedere este cel mai dezechilibrat meci de azi din aceasta competitie. Dinamo Zagreb pe langa ca este inferioara din punct de vedere valoric nu se afla nici intr-o forma prea buna, iar moralul lor este cu siguranta scazut dupa esecul din derby-ul cu Hajduk. Am ales sa mizez pe victoria lui Bayern, formatie ce este clar favorita si poate marca minim 3 goluri in acest meci fara probleme.

Galatasaray isi face locul usor pe cota 2 din fotbal

Formatia lui Okan Buruk a inceput cum nu se putea mai bine acest sezon din Turcia. Acestia au reusit in weekend sa obtina a 4-a victorie consecutiva in campionat. Ultima victorie a acestora a fost obtinuta in mod categoric, scor 5-0 vs Rizespor pe teren propriu. Urmeaza un nou meci acasa si cu siguranta moralul echipei este unul foarte bun si un alt argument il reprezinta venirea lui Osimhen. Sunt sigur ca astazi va cauta din nou sa marcheze primul gol din Turcia, asa ca mergem pe victoria acestora si minim doua goluri in meci.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
JOACA CU 500 RON BONUS IN CHAMPIONS LEAGUE

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite