Hermannstadt vs CFR Cluj – Ponturi pariuri Superliga 21.09.2024

Hermannstadt vs CFR Cluj – Ponturi pariuri Superliga 21.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Sâmbătă, 21.09.2024, începând cu ora 18:30, avem ocazia de a urmări în direct pe Digi Sport 1 & Prima Sport 1 duelul din etapa a 10-a a Superligii României – Hermannstadt vs CFR Cluj.

Dan Petrescu are motive serioase de îngrijorare, ținând cont de rezultatele bifate de Hermannstadt în acest debut de sezon. Casele de pariuri online le acordă o cotă la pariuri destul de mare oaspeților, de peste 2!

100% BONUS la depunere 500 RON

Hermannstadt marchează în fața echipelor mari

Hermannstadt privește cu încredere acest duel, deoarece a dovedit în debutul stagiunii că poate lupta de la egal la egal cu orice adversar. Pe 19 august, sibienii au pierdut la limită pe terenul fostei campioane Farul Constanța – scor 3-2. Apoi, trupa lui Marius Măldărășanu a învins campioana în exercițiu, FCSB.

Pe 25 august, Murgia și Deaconu au reușit să marcheze în repriza secundă a partidei contra roș-albaștrilor. Nu este singurul rezultat impresionant pentru Hermannstadt, care pe 31 august a marcat de 6 ori în poarta celor de la Politehnica Iași! Balaure, Deaconu, Ianis Stoica, Aurelian Chițu și R. Popescu au făcut șah mat defensiva moldovenilor.

  • Echipă probabilă Hermannstadt: Căbuz – Goncalves, Stoica, Găman, Oroian – Luca – Stoica, Deaconu, Murgia, Balaure – Chițu

Pe teren propriu, momentan Hermannstadt este o formație invicibilă în campionat. Gazdele au bifat remize cu Universitatea Craiova & Unirea Slobozia și le-au învins pe FC Botoșani, FCSB și Poli Iași. Vedem așadar de ce operatorii online acordă cote mari pentru victoria oaspeților în Hermannstadt vs CFR Cluj.

CFR Cluj, probleme în defensivă

CFR Cluj are probleme serioase în defensivă, iar acest lucru s-a observat cel mai bine în meciul retur cu Pafos – din play-off-ul Conference League. Atunci, trupa lui Dan Petrescu a încasat nu mai puțin de 3 goluri și a spus adio fotbalului european. În weekend, ardelenii au primit vizita celor de la FCSB, în etapa a 9-a a Superligii României.

Primele 50 de minute au decurs perfect pentru echipa gazdă, care a reușit să marcheze de 2 ori. Louis Munteanu a avut cea mai solidă evoluție de la venirea în Gruia, bifând o dublă din pasele lui Rocha. Apoi însă, apărarea ardelenilor s-a precipitat, iar FCSB a profitat.

Băluță și Dawa au restabilit egalitatea, iar FCSB putea da lovitura pe final. În cele din urmă cele două formații s-au mulțumit cu un singur punct.

  • Echipă probabilă CFR Cluj: Popa – Mogoș, Leo, Boben, Rocha – Fica, Djokovic, Kamara – Deac, Munteanu, Păun

În deplasare, CFR a disputat până acum 5 partide oficiale. Clujenii le-au învins în Europa pe Neman & M. Petach Tikva, iar în campionat au trecut de Farul Constanța, scor 3-0. La Pafos aceștia au cedat cu 3-0, iar la Rapid București au remizat – scor 2-2.

Pariem pe goluri în Hermannstadt vs CFR Cluj

Am consultat oferta operatorului online Betano în căutarea unui pont la pariuri bun pentru Hermannstadt vs CFR Cluj, pe care să îl putem include pe Biletul Zilei. Ținând cont de rezultatele celor de la Hermannstadt în ultimele 2 luni și de ezitările ardelenilor în meciuri precum cele cu Pafos sau FCSB – nu cred că este o idee bună să mizăm pe soliste.

Nu trebuie să uităm nici faptul ca sibienii au câștigat două din precedentele trei partide directe cu CFR Cluj, astfel că meciul de astăzi este unul imprevizibil. CFR Cluj a marcat de 18 ori în 8 partide de campionat, așadar din punct de vedere ofensiv nu ar trebui să existe probleme. Rămâne de văzut însă cât de bine va funcționa defensiva.

Tocmai de aceea recomandarea mea în Hermannstadt vs FCSB este pronosticul ”ambele echipe marchează SAU peste 2.5 goluri” la o cotă pariuri de 1.70 pe care o oferă Betano.

ambele echipe marchează SAU peste 2.5 goluri @ 1.70
ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS PE SUPERLIGA!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite