AS Monaco vs Barcelona – Pariuri Speciale UCL 19.09.2024

AS Monaco vs Barcelona – Pariuri Speciale UCL 19.09.2024 / sursă foto Facebook.com

Joi, 19.09.2024, de la ora 22:00, Stade Louis II va găzdui meciul de UEFA Champions League – AS Monaco vs Barcelona. Cele două formații se vor înfrunta în prima etapă, în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Catalanii pornesc în ofertele caselor de pariuri online din România cu prima șansă, având o cotă la pariuri de 1.80. De partea cealaltă, monegascii au o cotă pariuri de peste 4.00, însă noi nu vom paria pe soliste astăzi. Am găsit câteva pariuri speciale pentru AS Monaco vs Barcelona în oferta celor de la Unibet, despre care vom discuta în continuare.

Monegascii, fără eșec pe teren propriu din Februarie

Stade Louis II a devenit o fortăreață în anul 2024, Toulouse fiind ultima echipă ce a reușit să se impună pe terenul celor de la AS Monaco. Duelul avea loc pe 18 februarie, iar de atunci gruparea alb-roșie nu a mai cunoscut gustul înfrângerii în fața propriilor suporteri.

Sezonul 2024/2025 a început perfect pentru gazde, care au reușit să adune 10 puncte în 4 etape. AS Monaco a trecut de St. Etienne (scor 1-0), Lyon (scor 2-0) și Auxerre (scor 3-0), iar în meciul cu cei de la Lens a fost înregistrată o remiză – scor 2-2.

Pe 12 august, AS Monaco reușea să o învingă pe Barcelona într-o partidă de pregătire, scor 3-0. Camara, Embolo și Mawissa Elebi marcau atunci după pauză. Poate să facă din nou în meci mare gruparea din Principat, de această dată într-o competiție oficială? Pentru un scenariu în care AS Monaco nu pierde și modifică tabela de marcaj, avem parte de o cota 2.

AS Monaco nu pierde și înscrie @ 2.00

Antrenorul gazdelor nu se va putea baza astăzi pe accidentații Coulibaly, Diop și Majecki – aceștia absentând și în meciul de campionat cu Auxerre.

  • Echipă probabilă AS Monaco: Kohn – Vanderson; Kehrer, Salisu, Caio – Camara, Zakaria – Akliouche, Golovin, Ben Seghir – Embolo

Barcelona lui Hansi Flick – mașinărie de goluri

Sub comanda lui Hansi Flick, Barcelona a devenit principala candidată la titlu în LaLiga. Catalanii au 5 victorii din 5 și marchează pe bandă rulantă. După 3 succese cu scourl de 2-1 în fața celor de la Valencia, Bilbao & Vallecano, oaspeții de astăzi au umilit-o pe Valladolid cu scorul de 7-0.

În weekend, Lamine Yamal a făcut show pe terenul celor de la Girona, acolo unde a reușit să bifeze o dublă. Dani Olmo și Pedri au completat și ei tabela, în succesul cu scorul de 4-1. A fost clar un avertisment pentru defensiva monegascilor, care va avea o misiune infernala în fața unei ofensive cu Lewandowski, Raphinha, Dani Olmo și Lamine Yamal.

  • Echipă probabilă Barcelona: ter Stegen – Kounde, Cubarsi, Inigo Martinez, Balde – Pedri, Casado, Olmo – Yamal, Lewandowski, Raphinha

Araujo, Bernal, Christensen, Frenkie de Jong, Gavi, Fermin Lopez și Ansu Fati rămân în continuare indisponibili pentru antrenorul german, așadar nu vor face parte din lotul deplasat pentru meciul AS Monaco vs Barcelona.

ambele echipe marchează și peste 9.5 cornere @ 2.88

Pariem pe marcatori în AS Monaco vs Barcelona

Dacă cele două ponturi pariuri speciale recomandate mai sus la meciul AS Monaco vs Barcelona nu sunt pe placul tău, ei bine am mai găsit două piețe foarte interesante, în care ne vom baza pe jucători:

⚽ Lamine Yamal marchează @ 3.55

⚽ peste 2.5 goluri și Lewandowski marchează @ 3.20

Fără îndoială, Robert Lewandowski și Lamine Yamal vor fi din nou cei mai periculoși oameni ai catalanilor. Polonezul a reușit deja să puncteze de 4 ori în 5 etape de LaLiga și să ofere două pase decisive. Acesta este urmat în clasamentul golgehterilor de tânărul internațional spaniol, care a marcat de 3 ori și și-a servit colegii în alte 4 rânduri.

Raphinha are și el șanse să modifice tabela de marcaj pe terenul celor de la AS Monaco, atacantul brazilian având deja 3 goluri și 2 pase decisive în LaLiga. Tu ce alte ponturi pariuri vei mai plasa la AS Monaco vs Barcelona?

ACTIVEAZĂ ACUM 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite