Cagliari vs Napoli – Ponturi Pariuri Serie A 15.09.2024

Cagliari vs Napoli
Cagliari vs Napoli (sursa foto – facebook.com)

Runda a patra din cadrul campionatului italian propune duelul dintre Cagliari vs Napoli, acesta fiind programat să se joace duminică seara, de la ora 19:00, urmând să se desfășoare pe “Unipol Domus”.

Analiza duelului dintre Cagliari vs Napoli

Găsești în acest material informații utile în legătură cu dueul dintre Cagliari vs Napoli, dar și o variantă de pariere într-o cotă foarte bună de 1.82. Noi am ales să mergem pe mâna agenției de pariuri online Unibet, care se remarcă printr-un pachet de bun-venit extrem de generos pentru clienții noi. Așadar, dacă accesezi bannerul de mai jos și îți deschizi un cont nou, vei încasa trei bonusuri: Pariu Fără Risc de pâna la 500 RON + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Cagliari vs Napoli

Gruparea oaspete pornește cu prima șansă la casele de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc, fiind totuși o echipă mult mai puternică. La Unibet, aceasta primește o cotă de 1.85 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor avem o cotă de 4.10 la aceeași agenție online.

Cote pariuri Cagliari vs Napoli
Cote pariuri Cagliari vs Napoli

Cagliari caută primul succes în Serie A

Vorbim de una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de Serie A, care nu dispune de un lot suficient de puternic încât să își poată permite să spere la locurile fruntașe, principalul său obiectiv în acest sezon fiind evitarea retrogradării.

Gruparea gazdă a debutat în acest sezon cu un succes, în primul joc oficial trecând lejer de micuța Carrarese, pe care a învins-o cu 3-1 pe teren propriu, avansând astfel în următorul tur al Cupei Italiei.

Cei de la Caligari au bifat apoi două rezultate de egalitate în campionat, jucând cu AS Roma în prima etapă, dând apoi piept cu Como, înfruntându-le pe ambele pe teren propriu. În cele din urmă, aceștia au clacat, pierzând la scor minim în fieful celor de la Lecce.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Scuffet; Zappa, Mina, Luperto; Zortea, Gaetano, Marin, Deiola, Augello; Luvumbo, Piccoli

Napoli vine după două victorii pe teren propriu

Nu are nevoie de prezentări speciale, fiind totuși una dintre cele mai importante echipe din Serie A, care este peste nivelul adversarei sale din punct de vedere, al experienței, dar și al peformanțelor, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită, chiar dacă joacă în deplasare.

Napoletanii au avut un parcurs dezastruos în ultima ediție de Serie A, având în vedere faptul că au terminat doar pe un modest loc 10, la nu mai puțin de șapte lungimi de locul al optulea, ultimul ce a dus în competițiile europene.

Trupa lui Antonio Conte își propune să dea replica în acest sezon, având ca obiectiv locurile de Champions League. Debutul în acest campionat a fost tragic, în prima etapă pierzând la scor de neprezentare pe terenul celor de la Hellas Verona, însă au urmat apoi două victorii pe teren propriu, impunându-se cu 3-0 cu Bologna și cu 2-1 cu Parma.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Buongiorno; Mazzocchi, Lobotka, Anguissa, Olivera; Neres, Kvaratskhelia; Lukaku

Ponturi pariuri Cagliari vs Napoli

Cu siguranță, Napoli este o echipă mult mai puternică, ce ar trebui în mod normal să obțină un rezultat pozitiv. Noi nu vom merge însă pe mâna sa, având în vedere faptul că va juca în deplasare, pe un teren pe care punctele nu se obțin chiar ușor. Ne așteptăm să avem parte de un duel pe cinste, în care golurile vor veni în număr mare, de aceea vom paria în consecință, într-o cotă foarte bună de 1.82 oferită de Unibet.

Peste 2,5 goluri @ Cota 1.82

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite