Strasbourg vs Angers – Ponturi pariuri Ligue 1 – 15.09.2024

Strasbourg vs Angers - Ponturi pariuri Ligue 1 - 15.09.2024
Strasbourg vs Angers – Ponturi pariuri Ligue 1 – 15.09.2024 – Sursa foto: Facebook

“Stade de la Meinau” va gazdui confruntarea Strasbourg vs Angers din cadrul rundei cu numarul 4 – Ligue 1. Duelul va avea loc duminica, 15 septembrie 2024, cu incepere de la ora 18:00.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Strasbourg propune un fotbal ofensiv!

Formatia pregatita de Liam Rosenior a fost implicata in cea mai spectaculoasa partida a etapei a treia, consuma pe terenul celor de la Lyon, acolo unde desi au condus cu 1-3, s-au intors cu mana goala, defensiva lor cedand de nu mai putin de 3 ori in partea secunda.

Tot de 3 ori au inscris si in precedenta aparitie pe care au avut-o in fata propriilor suporteri, insa atunci acestea au fost de ajuns pentru a obtine toate cele 3 puncte, gratie unui 3-1 obtinuta contra celor de la Rennes. Aceasta este si singura victorie obtinuta de gazde pana in acest moment.

Inceputul de sezon nu este tocmai rau pentru “alb-albastrii” care se situeaza pe pozitia a noua in configuratia clasamentului din Ligue 1, cu un total de 4 puncte. Detin un atac de podium in Franta, avand nu mai putin de 7 goluri marcate, doar primele doua clasate stand mai bine la acest capitol.

  • Echipa probabila: Johnsson; Doue, Sow, Sylla; Bakwa, Santos, Doukoure, Nanasi, Wiley; Emegha, Diarra

Prezentare cote Betano – Strasbourg vs Angers

Cote pariuri Strasbourg vs Angers
Cote pariuri Strasbourg vs Angers

Toate cele 3 dueluri de pana acum ale celor de la “le racing” s-au incheiat cu gol in ambele porti, iar astazi un astfel de pronostic in Strasbourg vs Angers ne-ar asigura o cota de 1.85 din partea celor de la Betano.

Obtine Angers primul rezultat pozitiv?

Cu siguranta pe fanii oaspetilor ii incearca un sentiment de deja-vu, asta dupa ce favoriti lor au un inceput dezastruos de sezon, asa cum au avut si in urma cu 2 ani, cand au retrogradat din postura de ultima clasata cu etape bune inaintea de incheierea sezonului intern.

Baietii luiAlexandre Dujeux a aratat foarte rau din punct de vedere defensiv in ultima etapa de campionat, atunci cand au fost surclasati chiar la ei acasa, scor 1-4, de catre cei de la Nice. Infrangerea a fost cu atat mai dureroasa din prisma faptului ca din minutul 65 au evoluat in superioritate numerica.

Perspectivele nu sunt deloc pozitive pentru “les scoistes” care insa au destul de timp pentru a isi reveni in ceea ce priveste situtia din clasament. Momenta au postura de “lanterna rosie”, fiind singura echipa ce nu a izbutit sa acumuleze punct in primele 3 runde.

  • Echipa probabila: Fofana; Arcus, Bamba, Hountondji, Lefort, Ekomie; Belkhdim, Aholou, Abdelli; Cherif, El Melali

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Balanta inclina catre Strasbourg in meciul de azi in care intalnesc o nou-promovata ce a inceput dezastruos sezonul, iar semenele nu sunt deloc bune pentru acestia. Gazdele propun un joc foarte spectaculos, solid ce le-a adus doua rezultate bune pana acum si cred ca au toate sansele sa iasa invingatori astazi daca vor trate duelul cu seriorizatate. Personal, consider cel putin doua goluri marcate de gazde a fi un pronostic foarte bun.

Gazdele - Peste 1.5 goluri @ 1.75

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite