Kiel vs Bayern – Ponturi pariuri Bundesliga 14.09.2024

Kiel vs Bayern - Ponturi pariuri Bundesliga 14.09.2024
Kiel vs Bayern – Ponturi pariuri Bundesliga 14.09.2024 – Sursa foto: Facebook

Duelul dintre nou-promovata Kiel vs Bayern se va consuma sambata, 14 septembrie 2024, cu incepere de la ora 19:30, pe “Holstein-Stadion”. Intalnirea din cadrul rundei cu numarul 3 din Bundesliga va putea fi urmarita si la TV pe Digi Sport 2 si Prima Sport 5.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Produce Kiel marea surpriza a weekendului?

“Die storche” nu au avut evolutii tocmai dezastruoase in primele doua etape chiar daca rezultatele nu au fost cele dorite. S-a vazut totusi lipsa de experienta la nivelul din Bundesliga, si bineinteles lipsa de calitate care cu siguranta se va simti si astazi.

Au evoluat pe teren propriu si in runda precedenta, cand i-au vizitat cei de la Wolfsburg, in fata carora putem spune ca nu au avut nicio sansa, “lupii” rezolvand soarta celor 3 puncte inca din prima jumatate de ora a intalnirii cand conduceau deja cu 0-2.

Evolutia elevilor lui Marcel Rapp a fost mult mai consistenta in prima etapa, atunci cand au si izbutit sa marcheze si primele sale doua goluri, insa care nu au fost de ajuns de a evita infrangerea la Sinsheim, 3-2 in fata celor de la Hoffenheim.

  • Echipa probabila: Weiner; Johansson, Erras, Komenda; Becker, Remberg, Holtby, Knudsen, Puchacz; Machino, Bernhardsen

Prezentare cote Betano – Kiel vs Bayern

Cote pariuri Kiel vs Bayern
Cote pariuri Kiel vs Bayern

Asa cum era de asteptat, operatorul online Betano ii acorda prima sansa la victorie echipei bavareze care este cotata doar cu 1.24 in momentul de fata. O alternativa mult mai buna pentru Kiel vs Bayern avem la goluri, acolo unde primim 1.70 pentru a vedea linia de “peste 3.5 goluri” depasita.

Bavarezii foarte motivati in debutul de sezon!

“Die roten” par a fi extrem de motivati si conectati in acest debut de sezon pe care l-au inceput cum nu se poate mai bine. Ramane de vazut cum se vor descurca in urmatoarea perioada cand urmeaza si testele importante din UEFA Champions League.

Toamna au inceput-o cu o evolutie foarte buna pe teren propriu contra unui adversar destul de complicat, Freiburg, pe care au invins-o in cele din urma cu 2-0. Harry Kane din penalty si Thomas Muller au fost cei ce au contribuit decisiv la victoria bavarezilor.

Echipa pregatita de Vincent Kompany s-a descurcat perfect in primele doua vizite oficiale din acest sezon. A fost mai intai victoria din DFB Pokal, contra celor la Ulm, cu un categoric, 0-4, insa mult mai greu au castigat la Wolfsburg, acolo unde au dat golul decisiv de 2-3 in minutul 84.

  • Echipa probabila: Neuer; Kimmich, Kim, Upamecano, Guerreiro; Pavlovic, Palhinha; Olise, Musiala, Gnabry; Kane

Pariul nostru – Kiel vs Bayern

Toate drumurile ne conduc catre un succes clar al lui Bayern care intalnesc o echipa net inferioara si care a inceput sezonul cum nu se poate mai rau. Bavarezii cred ca vor incepe foarte tare intalnirea, si de aceea ma astept sa ia un avantaj pe tabela inca de la pauza. Asadar, pentru intalnirea dintre Kiel vs Bayern am decis sa merg pe “2 Pauza/ 2 Final” la o cota de 1.65

2 Pauza/ 2 Final @ 1.65

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite